status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
  • mucsácsó
    #115314
    én sokat vesződtem vele, gyakorlatilag napokat basztam el az ide-oda kapcsolgatásokkal és kalibrálásokkal, és bárki bármit mond, nekem HGiG egyszerűen offos - főleg hogy 1-2 játék, ami támogatja... és ahol nincs natív HGiG támogatás, ott nagyon visszajára tud elsülni az egész - God of War pl. jó példa erre, botrány HGiG-vel, ott kb. kötelező a DTM, vagy akkor inkább semmi...

    bármennyire proli és nem pontos, nekem DTM adja a nagyátlagban - nyilván el tudja túlozni olykor-olykor a világosat és a sötétet is, de szvsz sokkal durvább popot ad az egész képnek átlagban véve.

    tudom, hogy HGiG lenne a szabvány és a készítők által megálmodott, mert metákkal dolgozik, mint a Dolby Vision - ami szvsz néha ugyanúgy visszalépés tud lenni egy proller HDR10-hez képest a szememben :D rohadtul contentfüggő, de nem fogja a fasz se kapcsolgatni állandóan a profilokat..

    de ez olyan, hogy kinek mi jön be, már szerintem taglaltuk itt. én a papíron színhelyes és az A/V guruk által egekig magasztalt Warm2-től sugárban okádok, szerintem botrány amit művel a TV-vel az a színprofil, de nem vagyunk egyformák :D (nekem Vivid a mindenem, vagy a cold profilok, ezt szoktam meg még anno a régi jóöreg Braviámról :))
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.04.26. 15:09:24