status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    közben lepörögtt a Resi8 demo az imént - röviden; ODABASZ

bővebben kifejtve: PS5-ön fülessel toltam, ray tracing on (fogalmam sincs hol lehet látszata, én sehol nem véltem felfedezni) - elsőre nagyon masszív Resi4 vibe a faluban, ami szerintem rohadt jó; elsőre nem volt para egyáltalán, bolyongtam a faluban, nem sikerült összeszednem a 2. kőbiszbaszt a kapuhoz, így elindultam a madárijesztők felé (erre kell menni) - na ott olyan dolog van, hogy én abszolúte nem vagyok félős sem játéktól, sem filmektől, de itt rendesen összeszartam magamat :DDD vicces volt... majd van egy eléggé epic átvezető, az asztalnál körbeülős - ezt NEHOGY elnyomjátok, mert nagyon durva :D
    sajnos ezután nemsokkal le is telt a 30:00 perc, számolja vissza a rohadék...

a játék grafikai minősége szerintem nagggyon hullámzó, bárki bármit mond, rohadtul messzevan a nextgentől (ráadást OLED-en vagyok) főleg a farkasember jószágok textúrái/modellei szerintem kriminálisak, ugyanakkor a többi NPC modellje meg nagyon pöpecül kidolgozott, szal én ezt nem is értem... miért pont ami rádugrik, és közelről látod, az az elnagyolt?! meg 1-2 textúra gyengébb, de összeségében azért faszán néz ki :)

RT nélkül nem próbáltam ki, nem tudom, van-e különbség..

az biztos, hogy veszem day1, Resi7 után szerintem kötelező lesz ez is :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.04.18. 21:11:31