status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Frame drop az nem bug. Azt nyilván észreveszem, de mondjuk pc-n az már egy ideje nem probléma. RT on mellett is 40-45 a legalja nekem, az is 1-2 másodpercig max. Átlagban 55-75 fps, ami teljesen játszható. Nyilván DLSS mellett.
    Series x-en nem tudom a pontos fps-t nyilván, de többségében 50-60 közöttinek tűnik, nem éreztem nagy dropokat, bár játék közben ez sokszor fel sem tűnik, ami szerintem természetes.

Bugok alatt én a T-pózoló karaktereket értettem, ami launch verzióban volt, a crasheket (xboxon két crashem volt, 1.1 óta egy sem, pc-n egy), a levegőben maradó lebegő tárgyakat (ezeket nekem az 1.2 teljesen javította), a felvehetetlen tárgyakat a földről (1.2 javította) vagy az eldobáskor még epic, odaérsz már rare tárgy bugot stb. A játékot boxon 100%-osra megcsináltam, összes side job, gig, collectible kivéve az autók megvásárlása kipipálva és mindegyiket végig tudtam vinni. Voltak vicces vizuális bugok? Persze. Egyébkét egy open world játékban mindig lesznek ilyenek. Skyrim 10 éves és a mai napig van levegőben ülő npc meg társai. Ettől még nem kuka a skyrim persze,
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.04.13. 09:05:16