status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Karácsonyra megvettem a CP77-et, megvártam minden peccset, bár 1.1 után játszottam 8 órát, hogy milyen, nagyon tetszett a történet a játékmechanika, de kivártam az 1.2 és utána újra kezdtem. Maga a játék felépítése, a történet, a sok feladat, a kocsikázás, a loothegy, a fejlődés, a fejlesztés, szóval minden baromira bejön.
Ám a grafika az katasztrófa, egy foshalamaz nálam ps4pron, 5 méter után homályos minden, ha jön egy autó velem szemben, amíg oda nem ér addig össze van törve, előttem pár méterre gyógyul meg, már ha elér addig, mert ha állok egy híd közepén, nézem, hogy jön 23 autó felém, de egyik sem ér oda mert félúton köddé válnak, vagy áll előttem egy oszlop, közel megyek hozzá akkor magától eldől, ha hátrálok, vissza épül, felmásztam egy szemétkupacra majd elrepültem, ülök egy bárban, velem szemben Takemura iszik, de nincs nála semmi, a pincérek korcsolyáznak körbe körbe, nézek szét, hogy mi a fasz ez és akkor crash...sorolhatnám.
Érdekes, hogy amég zárlat volt és csak a térkép egy része volt elérhető nem volt ilyen gondom, minden fasza volt, mióta elérhető minden városrész, vége.