status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Jobb lett volna, ha semmit sem mondanak. Ahogy pl. a Bethesda is 12-14 évenként ad most már egy Elder Scrolls játékot. Vagy a Bioware legalább 8 évente egy Dragon Age-et. (ez nem fejlesztési idő, hanem az eltelt idő az előző játék és ez között)
    A CDPR jóval kisebb és újabb stúdió, mégis 5 évvel ezelőtt kiadta szerintem a generáció legjobb játékát.

Sokat vállaltak azzal, hogy ilyen hamar ki akarták adni. Az meg, hogy mennyi pénz dőlt, azt se te, se én nem tudom. A pénzügyi adataikból (amik nyilvánosak) nem nagyon látszik, hogy dőlt volna az a pénz. Inkább az látszik, hogy kezdett elfogyni, ezért kellett kiadniuk a játékot. Ez hiba volt, főleg konzolon. PC-n teljesen játszható, most vittem végig, 41 óra alatt és egy CTD-m volt csak, vicces és picit zavaró bugokból volt néhány, de game breaking egy sem, hacsak az nem, hogy egyszer felborultam egy küldetés közben az autóval és nem tudtam visszaállítani a talpára, ezért be kellett töltsem a mentést. Ez a GTA-ben mindennapos dolog.