status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • juhaszvik
    Lehet itt sokféle dolgot mondani, de én azt látom, hogy akik játszanak a CP2077-tel, azoknak bejön. Nekem is, és szerintem r*hadt jó game, és igen, ez egy élő város, aki kóborolt már sokfelé, az csak fogja a fejét a jó értelemben. Konzolon nem lesz év játéka, de pc-n még így hibásan is mindent ver oda-vissza. Ha kijavítják, akkor egy sok évig követendő példa lesz, mert ami benne van, az nagyon durván összetett, és semminek sincs még csak köze sem tartalomban, mint amit ebbe beletettek.
    A sok bug pedig simán abból is jöhet, hogy eddig még semmi sem volt, ami ehhez hasonlított volna, annyira összetett a világa, annyira sok minden történik benne. Fogalmam sincs egyébként, hogy hogyan is lehetne ezt rendesen tesztelni. Nyilván kellett volna még neki idő, de remélem, hogy ha már így alakult, akkor rendesen ráfekszenek a javítgatásra.
    Aki pedig temeti a játékot az magával szúr ki, mert lemarad valami nagyon pöpec dologról. A harag nem jó tanácsadó még akkor sem, ha egyébként jogos a felháborodás.