status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Cyberpunk 2077
Pár órás játék után pár gondolat megfogalmazódott bennem. PS4 Pro-n játszok a játékkal amit én kicsit fel is készítettem a játékhoz úgy hogy elég sok játékot le is töröltem majd egy rebuild database-t is csináltam, lehet ennek köszönheto hogy még nekem egy crash se volt eddig. Én abba a korosztályba tartozom akiknek tényleg a grafika nem minden. Biztos vagyok benne hogy a több százezres gépeken nagyon szép a játék de mivel a befektetők már elég rendesen csesztették a cdpr embereit és ugye a szórakoztató ipar (lásd a filmeket) napjainkban már csak a pénzről szól és a minél nagyobb haszonról. Így a Cdpr nem engedhette meg magának azt a luxust hogy ne adja ki prevgen konzolokra. Én magam minden grafikai effektet kikapcsoltam és így elég szépen fut.
Maga a játék és most lehet hogy elfogult vagyok nekem nagyon tetszik, mondjuk én imádok minden ilyen témát lásd Szárnyas fejvadász filmek, Johnny Mnemonic, Altered Carbon, és William Gibson könyvei Neuromance, Mona Lisa Overdrive, és akkor a japán vonal Akira, Ghost in the shell, Alita, stb...
Nem sietek a játékkal és eléggé lassan haladok mindenhova benézek főküldi, de amint van mellék már át is álltam arra míg van. A hangulat szerintem remek és a karakterek se két dimenziósak, próbálok mindenkivel minden párbeszédet kihasználni. Szóval a hibái ellenére nekem a játék nagyon tetszik és a hangulat kárpótol a sajnos tényleg sok hibáért.
Innentől tényleg maga dönti el hogy vár vele egy nextgen verziót és akkor már a külcsín is olyan lesz mint PC-n
Köszi a figyelmet és aki játszik annak jó játékot!