status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #113362
    450k, akkor az kb max 2 éves lehet saccra. :) most per pill nem létezik forgalomban kártya játékra ami megéri, mert ami megérte elkapkodták, medium kategória, 1660 és 2060 sorozatból lepucoltak már szinte mindent!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én még 1 hónapja kb 2060-at 125-ért vettem most ugyanaza típus ha találok is 200k!!!!

Hallod 2-3 napja feltettem a régi RX 460-amat (normál áron kitéve, még csak nem is mások alá alkudva) a pro-ra, 24 órán bellül 3-an írtak hogy vinnék a karit!!!!
    Még a használt oldalakon is nagyon durván visznek most mindent is....
    Durva a hardver piac, régebben mikor még jobban benne voltam a fejlesztésekben ilyenekre nem emlékszem.

Most egy gémer gép 400-700k körül mozog újonnan, ha találsz egyeltalán cuccokat, és meg tudod fizetni....
    Még normál áron is best buy egy 185 ezres konzol ilyen teljesítménnyel, most kb arról beszélünk hogy minőségben pc-n 2.5-3x-os áron tudsz....
    Nekem most a gépcsere, okosba kis teljesítménnyel egy kicsi 1600-as cpu-val 300k volt... (Cpu+Lap+Ram+Vga+Táp+256Gb M2) 1080p játékra elég kivéve az újakat, mint pl a Godfall, ott vissza kell szednem.

Illetve most lesz majd nagy előnye a Cloud Gaming-nek! Szerintem, Tuti sokan elgondolkodnak majd ezen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.10. 18:26:53