status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
közben haladtam előre, és hát azért vannak érdekes dolgok...
az AI az segghülye néha, ha harc van (vagyis kéne lennie) - értsd SEGGHÜLYE - szal így olyan szinten kikapcsol és áll egy helyben lövöldözés helyett, hogy ilyet utóljára akkor láttam, amikor a törtverziós HL2-t toltam 16 éve :D
+egyszer elakadtam a lépcsőn felfele menet, és alig tudtam kimozdulni - lenéztem a lábamhoz, és egy lépcsőn átbukkanó levő fej volt, mert a lépcső alatt állt egy NPC, nahááát
jót röhögtem, nagyon tré :D
a jó gunplayt is részben vissszaszívom, brutál, hogy mennyire bullet sponge egy szívósabb ellenfél :DDD azért ne kelljen már 3 tár fejlövés egy 40 kilós nőbe..
Viktor Vektorral való találkozásom is bebuggolt, nem tudtam továbbmenni, mert beragadt a quest - be kelllett töltsem újra az uccsó checkpointot
+amivel kivan a faszom, az a dashelés... random duplán érzékeli néha a WASD-ot, ééés ha egy NPC-re rádashelsz, azt támadásnak érzékeli, és ezért még a rendőrök is megbasznak
de amúgy fasza game! :D
amúgy milyen rivalizálásra gondolsz Moby? :D részemről nincs ilyesmi, csak látszik, hogy a konzolos verzákat mégjobban összeokádták, pláne lastgenre :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.10. 16:20:52