status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    az a helyzet, hogy vezetéknélküli füleseknek iszonyat ratyi a mikrofonjuk, sajnos szomorúan konstatáltam ezt a napokban :\ nem fogsz nagyon jó mikrofonost találni 30-40k-ért sem, eléggé beleástam magamat a témába a napokban, mert én is szeretnék egy jót

vagy esetleg az van, hogy tényleg jobb a mikrofon, de viszont cserébe ratyibb maga a hangzás.. de ezek meg nem is gamingre vannak kitalálva nyilván

még egy 130k-s gamer fülesnek (nevesítve SteelSeries Arctis Pro Wireless) is olyan a mikije, mintha a 80-as évekből telefonálnának, egy 5-10k-s aliexpresses zsinóros fos megeszi reggelire mikrofon téren, engem ez sokkolt :D pedig laikusként azt hittem, hogy azért ott már elég über a cucc, dehát lófaszt..
    rtings.com-on sok-sok teszt van, mikrofonos tesztfelvételekkel egyaránt, de youtube is tömve nyilván

én is úgy indultam hogy wireless kell, de valszeg maradok a zsinóros HyperX Cloud II/Alphánál.. esetleg Steelseries Arctis 3/5, vagy Arctis 1 wireless - utóbbitól mondjuk szintén nem várnék sokat

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.27. 12:17:43