121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Viccelsz? Baszki, beszoritod két polc köze! Ez nagyon nem okes. Nincs szabad legaramlas neki.

Nem ettől visít, de ez úgy szar, ahogy van így.
  • n000rbi
    Gondolom én lennék az :) Na most, csak hogy tisztán láss, az én szekrényemnek a hátulján vannak nyílások, azokon pedig usb-s ventik (amik nem kerregnek, mint a Sony-féle), szóval nincs megfőzve a gép. Egyébként előtte állítva volt, fent a tv mellett, semmit nem változott, hogy letettem (sajnos).

Mondjuk a Kandur gépe az tényleg durván szól, ahhoz képest az enyém semmi :O
  • Mephike
    Ha esetleg még a mobil radiátort odatennéd mellé...
    Tedd be egy-két óra elteltével a kezed abba lyukba. Szerintem úgy is érezni fogod, hogy éppen megsütöd a gépet.
  • Kandurex
    Igen, de az egy 90X30 nagyságú hely, bőven van terület...
  • Moby
    Szellős hely? Egyetlen irányba tud kijönni a meleg: előre. Oda, ahol beszívná a frisset. Én nem azt mondtam, hogy ettől visít, valszeg nem, csak azt hogy ez nem igazán jó.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.21. 20:59:02
  • Kandurex
    Szerintem ez bőven szellős hely, soha, egy konzollal se volt még gondom, btw, mint mondtam: mindenhol visít :(
  • kutyakiki81
    Elég tetszetős az 5-ön a Red Dead 2 töltési ideje. Csak gyorsan kipróbáltam, de esküszöm kedvet kaptam újra végigjátszani!
  • Ulthanito
    Szerintem és se jó. Nem szabad bezárni a meleg levegőt. Nincs áramló friss levegő, nem tudja mi hűteni.

Nem tudom miért rakják így egy csomoan a konzolt. Eszembe nem jutna.
  • Ulthanito
    Az Norbi volt. Neki is akartam mondani.
  • TomStorm
    Ja így már más azért de csak feltenném a Tv mellé
  • Moby
    Ez így nem nagyon fasza. Nincs hova kimenjen a meleg. Én nem tenném ilyen zárt hátfalas helyre.
  • Moby
    Nálam ugyanez van, de sokaktól hallom ezt a purrogós dolgot. Valami biztos van benne. Jól láthatóan van az ilyen gép, meg az olyan gép.
  • Ulthanito
    Akkor ezek szerint húzzák le én is a pálya mélyére.... :(

Nekem is kell a Kata a! :)
  • AntiHero
    Én nem arra mentem szóval pasz. :D
    Oda kevés voltam..de mondjuk màr lehet visszanézek.

Viszont megvan a katana.
    +5ig felhúztam..hàt isteni. :D
  • Kandurex
    Átverős a videó, az a hely ilyen:

• TomStorm
    Én is néztem ám nagyot meg az elötte lévőnél is aki panaszkodott.1 percre se hagynám ilyen helyen!!
    Szívja vissza a meleg levegőt,durva:O
  • Kandurex
    Ááá, nem, mindenhol csinálja, a coil az nem zavarna, de ez a fejhangú folyamatos visítás, nagy rossz :(
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.21. 20:11:54
  • Ulthanito
    Ez két polc köze van berakva? Nem lehet, hogy nem szállítók ott rendesen?
  • Kandurex
    Gondoltam megosztom, így visít az enyém :( szóval visszaküldős lesz. Ez van.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.21. 19:45:57
  • Ulthanito
    Én is lenyomtam most a 4.-et, mondjuk ez volt nekem a legnehezebb, szerintem volt benne kb 15 próbám.

Az összes többi könnyen ment, másodikra, harmadikra, ötödikre és most 15.

Sokkal szopóbb az oda vezető út.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Flamelurker mögött ha továbbmész, közvetlen utána van egy kibaszott nagy sárkány boss. Azt le lehet most verni, vagy majd csak később? Megütöttem egyszer a kezét, de semmit nem ment le a HP-ja. Vagy ez valami trükkös boss?
  • AntiHero
    Na közben DeS-ben meglett a 4. Boss. (+2 is megvan màr igazàbol..de azok nem szàmítanak rendes bossnak nekem)

Azt kell mondjam kiàbràndítóan könnyűek eddig a bossok. Jó nyilvàn első talàlkozàskor àlltalàban kapircs van nekem. De amint kicsit kitapasztalom őket..eddig max 10. probàra meghalnak. De van amelyik 2. alkalomkor feküdt..vagy elsőre.

A bosshoz vezető úttal többet szívok néha.
  • shaddam
    Ne linkeljük már ezt a scammert. Öszeplagizálta a lore-t aztán elaőadta magát youtubeon és tartja a markát patreonon
  • Seth
    Az Astro elég extrém eset, az tulképp egy irányító demó, gondolom mindent bevetnek vele
  • Tikal #112765
    Viszont Astro eszi a controllert rendesen, valami tizenórákról volt szó nem? Pár órát alig bír:(
  • kutyakiki81
    Öregszem :D
  • Ulthanito
    Én vagy teljesen süket vagyok, vagy nekem jó a gépem, Asszony most játszik vele, én ülök a háta mögött az étkezőnél, tőlem a konzol kb. 4 méterre van, és semmi hangot nem hallok. Csak a hűtőgép búgását. :)
  • Ulthanito
    A másik irányban én eltévedtem. Jól lementem mélyre, mindent összeszedtem, amit találtam, de aztán nem találtam "végcélt".

Utálom ezt a helyszínt. :)
  • Kandurex
    Így csilingelt a tied is? A kérdés, hogy hova tetted fel a tapikat?
  • AntiHero
    Szerencsére én nem felé mentem. :D 3. Boss utàn, ott is hagytam azt a helyszínt inkàbb.

Amúgy bânyàba lehet szépen haladni, csak figyelni kell mi a gyengéjük az enemyknek.

Eleinte itt is nagy szopàsok voltak és nem értettem miért ilyen erősek.
  • n000rbi
    Szívesen meghallgatnám, mert anélkül csak városi legenda :D
  • Moby
    Hát ebből nem is lesz 7 meg 9 darab. Marad ez.
  • n000rbi
    Rest modeban akkor megy csak alapjáraton a ventilátor, ha van valami letöltés beállítva, egyébként nem.
  • n000rbi
    Hát, vannak szerencsés flótások :D
  • n000rbi
    Semmi extra, öntapadós szivacsos csúszásgátlóval :D Elég szépen csilingel a tiéd is már, jók ezek a Nidec ventik (pedig elvileg a pro-knál ez volt a csendesebb és a Delta a szarabb).
  • Moby
    Nekem semmi. Tegnap éjszaka körbeteszteltem. Csak valami minimális szélzaj, de ventihang nulla. Illetve néha van coil berregés(játéktól függően), de az is csak anygon közelről.
  • Moby
    Én tegnap platináztam, a nagyobbik meg ma (8 éves) :D
  • Kandurex
    Valakinek add még ilyen hangot ez a szar? Felgyújtom!
  • Ulthanito
    Én az hiszem elérkeztem a DeS eddig legkeményebb bossához.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A bányai mélyén Flamelurker. Eddig kétszer mentem be hozzá, két instant kill hit. :-D

Utána össze is omlott a játék, mehet a report a Sonynak.
  • Kandurex
    Mivel támasztottad ki? Már szétszedtem én is
  • Kandurex
    Na, most nekem is erősödött , mi ez a hang?