121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#112788 Viccelsz? Baszki, beszoritod két polc köze! Ez nagyon nem okes. Nincs szabad legaramlas neki.
Nem ettől visít, de ez úgy szar, ahogy van így. -
#112787 Gondolom én lennék az :) Na most, csak hogy tisztán láss, az én szekrényemnek a hátulján vannak nyílások, azokon pedig usb-s ventik (amik nem kerregnek, mint a Sony-féle), szóval nincs megfőzve a gép. Egyébként előtte állítva volt, fent a tv mellett, semmit nem változott, hogy letettem (sajnos).
Mondjuk a Kandur gépe az tényleg durván szól, ahhoz képest az enyém semmi :O -
#112786 Ha esetleg még a mobil radiátort odatennéd mellé...
Tedd be egy-két óra elteltével a kezed abba lyukba. Szerintem úgy is érezni fogod, hogy éppen megsütöd a gépet. -
#112785 Igen, de az egy 90X30 nagyságú hely, bőven van terület... -
#112784 Szellős hely? Egyetlen irányba tud kijönni a meleg: előre. Oda, ahol beszívná a frisset. Én nem azt mondtam, hogy ettől visít, valszeg nem, csak azt hogy ez nem igazán jó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.21. 20:59:02 -
#112783 Szerintem ez bőven szellős hely, soha, egy konzollal se volt még gondom, btw, mint mondtam: mindenhol visít :( -
kutyakiki81 #112782 Elég tetszetős az 5-ön a Red Dead 2 töltési ideje. Csak gyorsan kipróbáltam, de esküszöm kedvet kaptam újra végigjátszani! -
#112781 Szerintem és se jó. Nem szabad bezárni a meleg levegőt. Nincs áramló friss levegő, nem tudja mi hűteni.
Nem tudom miért rakják így egy csomoan a konzolt. Eszembe nem jutna. -
#112780 Az Norbi volt. Neki is akartam mondani. -
TomStorm #112779 Ja így már más azért de csak feltenném a Tv mellé -
#112778 Ez így nem nagyon fasza. Nincs hova kimenjen a meleg. Én nem tenném ilyen zárt hátfalas helyre. -
#112777 Nálam ugyanez van, de sokaktól hallom ezt a purrogós dolgot. Valami biztos van benne. Jól láthatóan van az ilyen gép, meg az olyan gép. -
#112776 Akkor ezek szerint húzzák le én is a pálya mélyére.... :(
Nekem is kell a Kata a! :) -
#112775 Én nem arra mentem szóval pasz. :D
Oda kevés voltam..de mondjuk màr lehet visszanézek.
Viszont megvan a katana.
+5ig felhúztam..hàt isteni. :D -
#112774 Átverős a videó, az a hely ilyen:
-
TomStorm #112773 Én is néztem ám nagyot meg az elötte lévőnél is aki panaszkodott.1 percre se hagynám ilyen helyen!!
Szívja vissza a meleg levegőt,durva:O -
#112772 Ááá, nem, mindenhol csinálja, a coil az nem zavarna, de ez a fejhangú folyamatos visítás, nagy rossz :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.21. 20:11:54 -
#112771 Ez két polc köze van berakva? Nem lehet, hogy nem szállítók ott rendesen? -
#112770 Gondoltam megosztom, így visít az enyém :( szóval visszaküldős lesz. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.11.21. 19:45:57 -
#112769 Én is lenyomtam most a 4.-et, mondjuk ez volt nekem a legnehezebb, szerintem volt benne kb 15 próbám.
Az összes többi könnyen ment, másodikra, harmadikra, ötödikre és most 15.
Sokkal szopóbb az oda vezető út.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Flamelurker mögött ha továbbmész, közvetlen utána van egy kibaszott nagy sárkány boss. Azt le lehet most verni, vagy majd csak később? Megütöttem egyszer a kezét, de semmit nem ment le a HP-ja. Vagy ez valami trükkös boss? -
#112768 Na közben DeS-ben meglett a 4. Boss. (+2 is megvan màr igazàbol..de azok nem szàmítanak rendes bossnak nekem)
Azt kell mondjam kiàbràndítóan könnyűek eddig a bossok. Jó nyilvàn első talàlkozàskor àlltalàban kapircs van nekem. De amint kicsit kitapasztalom őket..eddig max 10. probàra meghalnak. De van amelyik 2. alkalomkor feküdt..vagy elsőre.
A bosshoz vezető úttal többet szívok néha. -
#112767 Ne linkeljük már ezt a scammert. Öszeplagizálta a lore-t aztán elaőadta magát youtubeon és tartja a markát patreonon
-
#112766 Az Astro elég extrém eset, az tulképp egy irányító demó, gondolom mindent bevetnek vele -
#112765 Viszont Astro eszi a controllert rendesen, valami tizenórákról volt szó nem? Pár órát alig bír:( -
kutyakiki81 #112764 Öregszem :D -
#112763 Én vagy teljesen süket vagyok, vagy nekem jó a gépem, Asszony most játszik vele, én ülök a háta mögött az étkezőnél, tőlem a konzol kb. 4 méterre van, és semmi hangot nem hallok. Csak a hűtőgép búgását. :) -
#112762 A másik irányban én eltévedtem. Jól lementem mélyre, mindent összeszedtem, amit találtam, de aztán nem találtam "végcélt".
Utálom ezt a helyszínt. :) -
#112761 Így csilingelt a tied is? A kérdés, hogy hova tetted fel a tapikat? -
#112760 Szerencsére én nem felé mentem. :D 3. Boss utàn, ott is hagytam azt a helyszínt inkàbb.
Amúgy bânyàba lehet szépen haladni, csak figyelni kell mi a gyengéjük az enemyknek.
Eleinte itt is nagy szopàsok voltak és nem értettem miért ilyen erősek. -
#112759 Szívesen meghallgatnám, mert anélkül csak városi legenda :D -
#112758 Hát ebből nem is lesz 7 meg 9 darab. Marad ez. -
#112757 Rest modeban akkor megy csak alapjáraton a ventilátor, ha van valami letöltés beállítva, egyébként nem. -
#112756 Hát, vannak szerencsés flótások :D -
#112755 Semmi extra, öntapadós szivacsos csúszásgátlóval :D Elég szépen csilingel a tiéd is már, jók ezek a Nidec ventik (pedig elvileg a pro-knál ez volt a csendesebb és a Delta a szarabb). -
#112754 Nekem semmi. Tegnap éjszaka körbeteszteltem. Csak valami minimális szélzaj, de ventihang nulla. Illetve néha van coil berregés(játéktól függően), de az is csak anygon közelről. -
#112753 Én tegnap platináztam, a nagyobbik meg ma (8 éves) :D -
#112752 Valakinek add még ilyen hangot ez a szar? Felgyújtom! -
#112751 Én az hiszem elérkeztem a DeS eddig legkeményebb bossához.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bányai mélyén Flamelurker. Eddig kétszer mentem be hozzá, két instant kill hit. :-D
Utána össze is omlott a játék, mehet a report a Sonynak. -
#112750 Mivel támasztottad ki? Már szétszedtem én is -
#112749 Na, most nekem is erősödött , mi ez a hang?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!