status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    nyomtam a Valhallát PC-n, hátttt...nemtom. nekem sótlan mint a picsa, és Cusi után rohadt nagy visszalépés minden téren, pedig maga a téma meg a környezet fekszik nekem, de egyszerűen annyira esetlen és bosszantóan suta szar a mozgás néha, darabosak animációk, a harc kiváltképp, és minden... ahh :( why?!

meg a questek kezélését se értem...elkezdődik egy mellékküldi, de sehol semmit nem ír róla, meg az se, hogy mit csinálj, mindig csak a fő story questjét jelzi..ez miez?! :D

látványtól meg abszolúte nem kell hasraesni, néha kifejezetten ratyi (ultra highon nyomom), és gyengusz a HDR kezelése a játéknak (legalábbis Win alatt, nálam - azonban RDR2 vagy Resi 3 gyönyörű, szal nemhinném, hogy rosszul lenne belőve valami). lovaglás szintén fos és súlytalan, RDR2-höz képest pláne..

ettől független az összkép hangulatos, de itt is megvannak az indokolatlanul nagy helyszínek és azok kihasználatlansága..

néhol még Odyhoz képest is visszalépést érzek :D de majd még futok vele egy kört..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.11.11. 00:44:44