status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    A Titanról csak annyit és itt most tényleg semmi hype,de tényleg 1 siker story kezdete.240 órám van benne és nem tudom megunni!!!codot,bf et ennyi után már unom.
    Ezt nem tudom,mert itt mindig valami instant dolog történik.Ha csak azt veszem,hogy szinte 2 különböző játékkal játszol párhuzamosan pilóta ként és mechként már mindent visz,mert itt nem 1 bf tankba vagy helibe ülsz és ha érted a dolgod esélye nincs az eneminek,vagy codba minden mapon van pár olyan hely amit ha uralsz nyert a mecs .
    Itt megküzdesz a mechedér és utána többféleképpen használhatod...
    Pilótaként küzdesz az életben maradásért néha,máskor meg ha úgy alakul menekülnek a mechek a pilóták elöl ahogy szerelik szét őket vagy a mag launcherel azt se tudják honnan kapják az áldást.Nincs 2 egyforma meccs még 2 teljesen ugyan azon csapatok között se.

Ma egyik ismerősöm megvette bementem vele játszani story módot indított el és nagyon rosszul éreztem magam amikor megláttam a csapat összeállítást.Én 10 es gen 50 es szinten vagyok a másik 11 pilóta rang között a legmagasabb a 4 es szint volt tehát mind a 11 ma vette meg a játékot, még mindig kelendő a cucc.
    Elvoltam nem szekíroztam őket,lőttem pár pilótát meg pár spectrét meglett az ogrém és csak jöttem mentem a pályán hordtam a hátamon a csapattársakat Á-ból B-be csak ,ha nagyon muszáj volt keveredtem harcba,de hamar rájöttek hogy nincs is nagyon értelme számukra.A vége felé felálltam 1 magaslatra és néztem a történéseket iszonyat élmény látni hogy a map egyik felén megy a nagy vasak harca a másik oldalon meg a pilóták küzdenek 1 talpalatnyi területér,közben megállás nélkül jönnek az utánpótlás gépek és random szórják le a granteket,spectréket mind 2 oldalra.Ha a környékemre ledobtak 1 grant kapszulát azokat kivégeztem imádom őket üldözni melléjük lősz vagy ütsz elesnek kúsznak másznak érződik a rémület rajtuk.Tehát tényleg túlzás nélkül állítom,hogy mindent visz...Ki kell próbálni és ha elkap,mert el tudsz rugaszkodni a megszokottól(codbf) akkor nagyon nagy élményben lesz részed ezt garantálom...