121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Newfronter
    Úgy tudom a Sony garancialevéllel be tudsz menni bármelyik Sony szervizbe és garanciáztatni tudod a konzolod. Míg, ha nincs ilyened, hanem csak bolti garancia, akkor csak ahhoz a bolthoz tudod visszavinni az elromlott géped és több herce-hurcával jár a gariztatása.
  • TDC Geronimo
    Bungie oldalán már megy a PS4 EU destiny beta opció. Kódot igaz nem adnak csak 17én. Fasza lesz lerántani aznap 14 gigát. Gondolom majd PSN is be fog halni.
  • arsmarci89
    Vannak olyan konzolboltok ahol fel van tüntetve a sony garancia.Ez mit takar?Alap 1èvhez adódik hozzá?
  • Kandurex
    csak éppen 1500 pezó a posta költség, máshol meg nincs posta költség, szóval elveszlik a jó ár :(
  • Totti5
    Hogy nem kapok meg 1 day egy előrendelt CE-t? az igen is kár. Volt már rá példa, pl GeoW 3 és Halo 4-nél is. Mára már mindegyikből megvan a CE, de a bolt leszopatott, Halo 4-nél konkrétan akkor amikor a pultnál álltam a megjelenés percében és kértem volna a CE-met...

Használtat küldenek? naná hogy kár, ami kézzel fogható, átvernek! az ilyen boltot atommal kellene megkínálni, nem hogy még hírdetni.
  • Kongy
    Én azt mondom hajrá. Eddig 10x nem sikerült.
  • arty
    Remélem ordas mód átbasznak, ilyeneken más nem segít.
  • Kongy
    Nem magyarázom meg, de konkrét pénzbeli kár nem ér. Most az, hogy nem tudsz játszani első nap... mindjárt sírok... Használt játék és akkor mi van? Egyes címek rohadtul olcsók.
  • arty
    nem veszed meg máshol, itt nem küldik, nem játszol első nap, utána máshol már elfogyott, ésatöbbi
    pláne egy limitált CE esetén lehet sejteni, h ez van akit elég szarul tud érinteni....

a használtjáték küldés meg már a no komment kategoria, de nyugodtan magyarázd azt is meg!
  • Kongy
    Nem vágom miféle kár származik abból, ha egy utánvétes játékot nem küldenek. Ő bajuk, nem lesz bevétel....
  • arty
    Ettől még sokan másokat átbasztak.

Nemküldték, használtat küldtek, ésatöbbi. Retek, legalja cég, kerülendő.
  • Kongy
    Aki dobozos TLOU-t akar venni szerintem ez az ajánlat a legolcsóbb. És mielőtt valaki kritizálná az oldalt: én már többször rendeltem tőlük, semmi gond nincs vele!
  • Totti5
    100 órás játéknál ha kátszer nézi meg hogy mennyire nem jó az már 200 óra s 2szer ugyan az, te meg eközben letolsz 13 kölönböző storys 15 órás játékot:D

1 story vs 13 story

0:1

:D
  • arty
    "És ezért nyújt bizonyos mûfaj sokkal-sokkal többet a másiknál."

Tévedés. Nincs többet nyújtó műfaj - izlések vannak.
  • arty
    A történet komplexitását tekintve pedig tud érv lenni a hossz is :) Nyilván több cselekmény, fordulat férhet bele egy 150 órás rpg-be, mint egy 15 órás tps-be, sima matek.

És ne, ne csináljon mindenki 150 órás rpg-t, mert én a 15 órás tps-eket többre tartom, mivel engem előbbiek nem igazán szórakoztatnak - ill ennyi időm egyébként sincs egy "történetre".

Maradjunk annyiban, hogy én majd tolom a 10-15 órás kalandokat, te pedig 100 óra alatt nem ülsz fel egy hype-vonatra sem, csak h utána fikkanthasd az aból bébe marhasággal.
  • shaddam
    Amcsi store-ról meg 12 alatt kijön.
  • heringer
    Free to play : nekem ezek vannak fenn
    Warframe, War Thunder , Blacklight
  • The Protector
    Csak pici szar játékokat kapsz a pluszhoz,egyáltalán nem fogod azokkal érezni,hogy egy ps4-et használsz vagy,hogy megérte a konzol.
  • arsmarci89
    Spórolásomnak hála ,következő hónapban már végre megtudom venni a PS4emet.Sajnos játékot már nem nagyon tudok hozzá venni főleg teljes áron, ezért 3 havi ps pluszot szeretnék mellé.Kérdésem az lenne hogy milyen free to play játékok vannak rá?Szeptemberbe viszont a Destiny tuti vétel lesz :)Egyébként az Überkonzolról mi a véleményetek?Ott láttam 117.00FT(+posta)-ért.
  • TDC Geronimo
    PS storeba 13.500 a last of us preorder. Hazai boltok közül ez a legolcsóbb most, ahogy elnéztem.
  • TDC Geronimo
    2 nappal ezelőtti Dragon Age E3 demo második része. Még mindig KELL

• TDC Geronimo
    Azért mert nem publikus. Előrendelők kapnak kulcsot
  • Ulthane
    Gondolod, vagy tudod? Ha előrendelőknek csak, akkor zárt. A publikus annyit tesz, mindenki által elérhető. Vagy rosszul híreztek róla.
  • Kongy
    Gondolom azért, mert csak előrendelőknek... ?
  • Ulthane
    Nem értem, július 17-én indul a publikus béta a Destiny-re PS-en. Akkor minek hozzá kulcs, ha publikus lesz?
  • Ulthane
    És ezért nyújt bizonyos műfaj sokkal-sokkal többet a másiknál. Ezért sem értettem azt a nagy hype-ot a TLOU körül.
  • TDC Geronimo
    Platform selection for the Beta is now available! Each code will grant you 3 download keys, enough to field a full Fireteam on the console of your choosing! Need help?

Ha minden igaz 3 beta kulcsot adnak majd. Úgyhogy ha valakinek kell lesz még kettő Destiny beta kód majd elfekvőben.
  • n000rbi
    Fogalmad sincs, milyen játékokkal játszom épp ;)
  • Totti5
    Az UC egy lineáris TPS, a Mass Effect egy nyitottabb világú nem teljesen lineáris ( de mégis az ) TPS-RPG hybrid. Mivel itt is két eltérő műfajról van szó, az UC nem működni 100 órában, mint ahogy a Mass Effect sem működni 15 órában. Ezért vannak a műfajok...
  • Kongy
    Hát ez benne a jó, a játékosra van bízva, bizonyos szintig :D
  • Ulthane
    Nem, mert akkor végre csupa jó játékkal játszanál, s hagyom, hogy szenvedj tovább a meglévőkkel. :)
  • Ulthane
    Ami ebben a formában azért nem teljesen igaz. Mármint a spoilered :) Vagy nem biztos, hogy igaz.
  • Kongy
    Ha megnézed, akkor spoilereztem el neked a ME3-at, nem a lenti hsz-emmel...:D
  • Kandurex
    csak én érzek hülye késztetést, hogy most ezt megnézzem?
  • Kongy
    Semmi konkrét spoiler nem volt a hsz-emben, az lett volna spoiler, ha azt írom, hogy

• n000rbi
    Az időmet esetleg nem szeretnéd beosztani?
  • Ulthane
    Értem, amit mondasz, de azt gondolom, hogy aki 2 év elteltével még nem jétszotta végig a Mass Effect 3-at, az már nem is fogja/akarja.
  • Ulthane
    Lefordítva: nálam nem ül az az érv, hogy a TLOU azért nem lehetett olyan jó, mint a Mass Effect, mert az egyik 15, a másik 150 óra. És? Akkor csináljanak 150 órás játékot, s majd az is olyan jó lesz.
  • Kandurex
    Spoilerezésért egyébként kitiltás járhat. Nem rontjuk el más szórakozását.
  • n000rbi
    Ez nem odafigyelés, hanem intelligencia kérdése...

Ja egyébként még nekem se jutott időm a ME szériára, szóval kösz az infót :D