status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #111553
    Én nem akarok játékokra rosszat ha nem muszáj, de az Alan Wake után szerintem a Quantum Break egy kicsit gyenge lett, bár látványos harcok, story, csak a Quantum Break annyira suta volt mozgásban meg mikor használni kellett volna a fedezékekeket, ez az auto odagugolás,,,, meh

Most meg itt ez a Control, elmentem egy ideig benne.
    Az a baj hogy igazából nem lenne rossz ez, csak engem rohadtul untat hogy egy nagy létesítménybe mászkálsz szinte végig, legalábbis a 60%-ig kb tuti amig elmentem, a story meg annyi volt hogy leült egy csajjal beszélni egy asztalhoz.

Lehet bármilyen jó meg fasza egy játék, de amikor magnófelvételekből meg papirok olvasgatásából meg ilyen snasz párbeszédekből megy a sstory annyira unom.
    Valszeg ez visszavezethető arra hogy lusta vagyok könyveket is olvasni, meg neten egy irásos cikket kevésbé nézek meg pl egy híroldalon minthogy ugyanazt kb egy videó formájában ahol mesélnek képeket mutogatnak stb...
    PL játékteszteknél.

De ez lehet az én lustaságom, meg hyper-aktív énem miatt van...
    De nekem egy Alan Wake után ez nagy csalódás egy Remedy-től....És akkor úgy nyomják az Alan-t egy dlc-ben hogy igazából semmiben nem lesz a DLC Alan Wake, csak belemagyaráznak egy összefüggést hogy egyazon világban történnek a dolgok.... meh...

Alan Wake hardc se volt egy spanyol viasz, mégis sokkal jobban szórakoztam.

Quantum Break még oké volt, de azt hittem hogy a QB csak egy mellékes kiadás volt amíg készülnek egy jó kis Alan Wake 2-re, de nem....
    Sőtt szerintem nem is lesz többet AW már.

Én 10 dollárt fizettem Epic Store-ban a Control-ért, max látványon tolthattam pc-n, de így se voltam elájulva, mert a látvány az első pár percben, de mivel 4 fal közt vagy, hiába van Ray Tracing, attól hogy csillog meg nyálkás egy szoba 4 fala még azért nem fog lekötni 10 órán át. :)

Control tipik az a cucc, amit max 2-3 órás lövöldözős adagokban játszanám délutánonként, ha lekötne.