status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De amúgy nem számít ha bajod van a konzollal, az se ha a játékokkal, a véleményed nem probléma, szerintem is a Sony hardver szinten eléggé el van maradva a konkurenstől, de mint a múltkor annyit légyszi, hogy ne írj még poénnak se olyat hogy 15 éves szint alattiakat érdekelhet egy játék, mert ez ugye sértés, és az a Godfall nem lesz egyeltalán rossz cucc, max nem érdekli azokat akik nem szeretik az ilyet.
Emlékszem mikor kijött a Remnant, akkor is sok ember legyikntett, most meg hogy az Epic free adta hirtelen mindenki elkezdett vele játszani.....
Lehet rossz lesz, de hagyjuk meg az esélyt hogy nem.
A géppel nem tudom mi lesz, de max garanciába kicserélik ha gond lesz. De reméljük nem....
Kis tárhely mondjuk személyszerint nekem nem gond, mert én egyszerre max 2 játékkal játszom és mindig letörlöm ami nem kell.
Van amiben egyetértek veled is, de van amiben nem.
Illetve az is érthető ha PC-t szeretnék vagy Xbox-ot a gamepass miatt, de ettől még ugye nah vagyunk akiknek még ennyire fontosak a Sony címei...
Hogy ez fanboyság?
Lehet, lehet az, lehet fanboy vagyok én is, de nem a Sony-hoz, vagy a hardverhez, hanem egész egyszerűen olyan stílusú és "szerintem" minőségű játékok jönnek, story játékok, amivel máshol nem tudok játszani és kellenek, és lenyelem a 30 ezret meg hogy süvít a gép és 90 fokra melegszik netán....