status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Megmondom őszintén én gyerekkorom óta rühellem a körökre osztott játékmenetet.. Nekem az tetszik ha a játék pörög, vannak események. Ezen okokból hiába tettem sok próbát nem jött be a Heroes, és anno a Final Fantasy se.
Viszont!
A XV-tel meglépték azt, hogy akciódús lett a harcrendszer, nem volt körökre osztva és nagyon bejött. Azonnal beleszerettem. Aztán jött a VII Remake, ahol szintén nem körökreosztottságról beszélünk hanem van akció, te ütsz mint egy hack and slashben. Persze, az időt megállíthatod, de kell is mert így tudod kiválasztani hogy melyik varázslatot, tárgyat, képességet szeretnéd használni. Nagyon jó! :D
Alap támadásból pedig van normál, és van erős is, a támadóállásodtól függően - amit váltogathatsz.
A sztorival szerintem sose volt baj, ahogy észrevettem és ahogy előttem írta ppista egy világban zajlódnak de más-más történetet mesélnek el.
Szóval nyugodtan lehet játszani a VII-tel vagy a XVtel is anélkül, hogy kellene bármi előzmény. Csajok bombák minden részben, főleg a VII-ben Tifa.
Most már a játék végefelé tartok, egy unalmasabb üresjárattal találkoztam csak eddig, de úgy összességében tetszik. Jók a harcok, van benne kihívás.
Se a XV, se a VII nem drága szerintem szóval ha félsz, vedd meg használtan valamelyiket aztán ha nem tetszik max tovább adod.
(Egyébként a Persona 5-től épp ezért tartok, mert az fixen körökreosztott... :/)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 10:30:54