status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #111104
    Igazad van, sőtt az MS is ezt célozza meg, nem kell nagy 6-éves giga projektek, simán csak ilyen 6/10-es címekkel megpakolják a GP-t multi, haverokka, és ez nem korosztályfüggő szerintem megvan a megfelelő közeg.
    Jó deal.

Viszont kizárt hogy a DeS rétegjáték legyen.

A DeS rétegjáték VOLT........... VOLT

Azóta mióta kijött a Dark Souls Sorozat, a BB Sekiro, NioH, Surge, Code Vein, stb!
    Kis 2d-s souls játékok, annyira belefolyt ez a mainstream-be! és annyira trendi lett olyan gémerek körében is ez a stílus, akiknek valóban a Des kezdetben hardcore volt, hogy szerintem meglepődnél a számokon azóta hány olyan ember fogott kontrollert ezek miatt, akik amúgy lehet egész életükbe csak multiztak meg más stílussal töltötték az időt.

Én Twitchen az elmúlt években azt látom hogy a souls címek is ebbe mozdultak el, rettenetesen könnyűek lettek sok esetben a régi részekhez képest, egy mostani Mortal Shell például vicc kategória.
    Az kb a Souls-ok easy fokozata.
    Rengeteg olyan ismerős nyomta végig azóta a Dark Souls 3-at akinek fingja nem volt ezekről a játékokról. Volt egy csaj, aki a Das 3-at úgy vitte végig, hogy kb hack & Slash stílusba csak csapkodott.
    Miért népszerűek?
    Mert rengetegen streamelnek, és ez hozzá tartozik, megvezsik, mert menő streamelni egy olyannak akinek köze nincs a souls játékokhoz, hogy ez egy nehéz játék, a chat nézze ahogy szenvednek benne, csak a megmutogatás miatt játszanak manapság sokan ilyen játékokkal.

És igaz ebből sokan meg is kedvelték, mert előtte nem tudták mit kedveltek ezekben a rajongók, aztán amikor legyőzöl egy boss-t érzed azt a sikerélményt, ami miatt mész tovább és hajt a kiváncsíság, hogy képes vagy-e megcsinálni.

A Des ebben a generációban a souls játékstílus terjedésével sokkal nagyobb figyelmet kapott mint a maga idejében.
    Részben mint egyik legrégebbi souls játék, másrészt az a különlegessége, hogy csakis egy darab platformra volt elérhető, egy olyanra, ami akkor is kevésbé volt elterjedt az X360 mellett és maga a játék is a ritka platformon egy rétegstílus volt, vagyis sokan a Dark Souls sorozatot tudták elsőnek megismerni....

Biztos vagyok abban, hogy a Des milliós eladásokat fog produkálni.....

Megkockáztatom azt is, hogy SOKKAL többet adnak el belőle, mint a 4 másik launch címből, ami Sony játék.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.22. 21:14:25