status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
juhaszvik #111040 Valaki elmagyarázná nekem, hogy az ms game pass mitől jobb, mint a ps now? (mármint azt leszámítva, hogy utóbbi nincs idehaza)
Az, hogy melyik lesz sikeresebb (xbox / ps), az nagyon sok dolog függvénye. Először is fontos szempont, hogy a többség nem "egy" játékkonzolt akar venni, hanem "azt" a játékkonzolt. Ha valaki végigrágta magát a ps1-4 sorozaton (életre szóló szerelem), az nem most fog szakítani. Teszi ezt sok okból, melyek fontosabbak az árnál.
Másrészt a boltban elég nehéz a game passt pozitívumként eladni. Én ps now és netflix előfizető vagyok, de az emberek jelentős része frászt kap annak hallatán, hogy egyszer fizet valamiért, aztán havonta majd megint kell. Nem azt mondom, hogy nem jó modell, hanem azt, hogy az átlag emberek nem annyira járnak utána a témának, mint itt, és ki tudja hogy fog ez az egész lecsapódni bennük.
Harmadrészt az embereket végső soron a szoftver fogja érdekelni, nem a hardver. Persze ez mindig lutri, de a ps reputációja ebben jóval nagyobb.