121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#110863 Ami akár jelentheti azt is, hogy mi is kapunk újabb készleteket.
Emlékszem, apám gyerekkoromban sokszor mesélte, amikor kérdeztem tőle, hogy egy ország, ha szegény, akkor miért nem nyomtat több papírpénzt, és máris lesz annyi pénze, amennyit akar, hogy azért fiam, mert nincs mögötte fedezet.
Pontosan ez történik most: KSZ és trásai, a kis boltok úgy veszik fel az előrendeléseket, hogy kurvára nincs mögötte valós készlet. Vegye ki mindenki a biliből a kezét, nem fog jutni neki.
Amúgy te a digit verzát majd lecseréled lemezesre az első alkalommal, amikor lesz készlet?
Mert gondolom a kormányos fotóktól ebben a genben sem szabadulunk. -
#110862 Hidd el, nálam jobban itt senki nem sajnálja, hogy a launch lineup nem tudta eladni, csak a ps4-em halála. Bár csak tudnék lelkesedni érte annyira, ahogy anno a ps4-ért (és itt most mindegy mennyire volt annak akkor alapja vagy sem). -
#110861 #110648
Természetesen kicsit sem lepődtem meg. -
#110860 Alul a leírásban írják, h előrendelésben elfogyott az összes, majd jövőre. Szerintem eddig tartott nekik a készlet. (ugye ők több boltot vontak a playitstore alá, többet kaphattak)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.19. 20:47:11 -
#110859 Közben én is telefonáltam a boltomba, ahol azt mondták, hogy még időben adtam le a rendelésem, valószínű nem lesz gond.
Ettől függetlenül én azt mondom, hogy ha nem lesz itt a konzol megjelenéskor, azt túlélem, de azért december közepére illene megoldania ezt a problémát a Sonynak...
Remélem azért most izzadnak egy kicsit. -
#110858 Playstation twitter:
"Let’s be honest: PS5 preorders could have been a lot smoother. We truly apologize for that.
Over the next few days, we will release more PS5 consoles for preorder – retailers will share more details.
And more PS5s will be available through the end of the year." -
#110857 Ehhez képest felmész a playitre(KSZ) és ebben a percben annyi rendelést adsz le rá, amennyit akarsz. Pedig ők is állítólag hivatalos partnerek. Ez absz boltfüggő, hogy mennyire szarik bele a vásárók kiszolgálásába. Platinumshop szintén. Alza is veszi fel a rendeléseket töretlenül, bár a termékre legalább már azt írják ki, hogy 2021 február. És még tegnap is millió zugkonzolos kisboltot találtam, akik vadul vették fel a rendeléseket rá, miközben tök nyilvánvaló, hogy nyitásra ők egy huncut darabot nem fognak kapni. -
#110856 MM-ben ki van irva hogy nem tudod leadni a rendelésed, a preorder zárva, elfogyott, majd szólmnak ha érkezik még, másik elektronikai üzletben szintén, email-re tudsz feliratkozni és majd szólnak. Ahol én vettem ott tegnap még volt, ma már nem lehet rendelést se leadni, csak kiegészítőkre.
Nekem úgy tűnik annyit vettek fel amennyit le tudnak majd szállítani, nem úgy mint KV
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.09.19. 18:12:30 -
#110855 De ez a lehet találni ez mit jelent? Mert a rendelésed nálunk is leadhatod ezer helyen most is, csak kapni nem fogsz idén. -
#110854 Lengyelorszag kicsit nagyobb piac mint a magyar. Oda tuti több konzol jutott... -
#110853 lehet poénból beadok egy MM-et nov.19-én reggel, úgyis megyek valszeg a CP2077-ért, ha dobozost veszem... :DD -
#110852 Lengyel MM-ben volt, de már ott is elfogyott, meg minden nagyob elektronikai üzletben, kisebbeknél még lehet találni.. szóval lehet a hazai helyzet szar csak. -
#110851 Szerintem ez teljesen reális. Persze majd ezt lefordítják úgy, hogy azért van sok box, mert azt senki nem akar venni.
Azért 4-5 hónap alatt lehet tetemes előnyt felszedni a mikro oldalán, amíg nem lesz PS. -
#110850 Ezzel nem tudok vitatkozni. Szerintem más se. -
#110849 Biztos elszerette Kandúr nőjét a filszpenszer, azér ilyen zabos rájuk :D -
#110848 Mit játékmérgeztek? Csak azért kérdezem, mert az MS gyakorlata kb 1000x játékosbarátabb, mint a Sony-é. Game Pass, régi generáció támogatása, xcloud-dal gépet sem kell vegyél, minden 1st party kijön pc-re is stb.
Lehet véleményt mondani, hogy kinek melyik exkluzív tetszett jobban, de játékos- és felhasználóbarátság terén nem a Sony áll nyerésre. -
#110847 Nem tudom mit mónikázott el ennyire a sony, de totál hiteltelen, hogy a TSMC sara, meg hasonlók.
Az hogy van, hogy xboxból viszont lesz szarásig?
/esetleg még az lehet, hogy az agyig tolt gpu freki miatt tényleg ilyen hulladék a kihozatal. Ha így van, akkor azt is ők baszták el. -
#110846 Eddig az az infó jött a szonista forrásból, hogy február-március környékén várható második futam. Normál esetben rávágnám, hogy bullshit, de azok után, hogy a worldwide premiere sem jött össze, és a második körös országokban is csak ennyit jött be, sajnos simán valós.
Egyébként ezt írta R. is a KV-tól: "Akitől kérünk foglalót az 2020-ban kap PS5 konzolt, akitől nem kérünk az majd 2021-ben.".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.19. 15:58:51 -
#110845 Amolyan Sonys. :) -
#110844 Szerintem nagyjából februárban már lesz, addig úgyse jön rá semmi :) -
#110843 Ahany ház annyi szokás. Engem bosszant, ha rá rohad a fiokomra. -
#110842 Mondjuk én nem azért akartam digitàlisat mert olcsóbb.
Csak én nem akarok szarakodni. Lemezt megveszem..vàrom a futàrt..kijàtszom..meghírdetem...feladom postàn..
Kényelmesebb digitàlisan vàsàrolni..még ha dràgàbb is.
Inkàbb 2x àtgondolom mit veszek digitàlisan első nap. -
#110841 Last of Us - PC-re!!!! -
#110840 a "bemegyek személyesen" azt arra értem amikor már normálisan lesz a boltban -
#110839 >A Media Markt-ban nem lesz előrendelés, ne is várja senki. November 19-én kinyitnak, és aki kapja, marja.
Az nagyon szép lesz.
-
#110838 Pedig vár a DeS kisgatyában, pajzs nélkül! :-D
Sajnos olyan nem lesz, hogy személyesen bemész, ha lesz, mert launch-kor nem lesz. Szerintem a lemezes hamar visszahozza a felárat, gyakorlatilag két eladott használt játékból megvan a különbözet. -
#110837 Ja én nem akartam előre fizetni, mert ennyire azért nem sürgős, majd személyesen bemegyek ha lesz , ha nem akkor várok max vele egy kicsit.
De amúgy is ugye elfogytak az előrendelések nem sokkal a bejelentés után, illetve nagyon hajlok a lemezes verzió felé, tekintve az árakat, előfordulhat hogy nem árt inkáb felkészülni bizonyos címeknél a használtpiacra.
Ami olyan értelemszerűen digitálisan kell megtartanai, de lesz pár olyan ami annyira lehet nem vonz hogy megtartanám.
Nem tudom még, majd még ezen ugye gondolkodnom kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.19. 15:25:22 -
#110836 Köszi. Téged nem hívtak? Vagy te lemezest rendeltél? -
#110835 Úgy van, hogy ami a honlapon van, azok nem (mind) a hivatalos Sony-partnerek, csak helyek, ahol vehetsz Sony-konzolt.
A Sony Központi Szalon nevében a Sony szerinted véletlenül van? Még jó, hogy onnan tudtál rendelni...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.19. 15:19:46 -
Newfronter #110834 Ennek kicsit ellentmond az, hogy a Sony Központi Szalon-ban rendeltem PS5-öt, itt is kellett foglalót fizetni, és mondták is, hogy kapni fogok November 19.-én PS5-öt.
Viszont itt nem látom őket a listában.
Akkor ez hogy van? -
#110833 Hát nem tudom ki hogy van vele én veszek majd a PS5 mellé egy kis cuki XSS-t....
1440p-ig minden Xbox-ra megjelenő játékhoz tök fasza, gamepass-al... + visszafele kompatibillitás.
Igaz hogy a nekem tetsző játékok nagy része ugye PS5/PC.... de ott is tuti lesz majd mit szemezgetni.
Rengetegen akik csak inkább multiznak ha a nagy X nem is de a kis S tökéletes és olcsó megoldás, szerintem inkáb az van hogy több készlet lesz illetve pár ember aki mindkettőt akarja, az nem előrendelésbe fogja elvinni. -
#110832 Na, egy kis belsős információ.
Kettő, azaz kettőezer konzol érkezik Magyarországra, csak és kizárólag a hivatalos Sony-partnerek kapnak ebből a forrásból. Ez összesen öt üzletet jelent.
A 2000 darabnak a döntő többsége a KV-nál landolt, köszönhetően, hogy a tulaj kiemelten jó kapcsolatokat ápol a Sony-val (értsd: olyan tipikusan magyarosan jót). A nem partnerek, beleértve a kisebb konzolboltokat nem kapnak hivatalos forrásból egyet sem (az ismerősöm boltja sem).
A Media Markt-ban nem lesz előrendelés, ne is várja senki. November 19-én kinyitnak, és aki kapja, marja.
Alza nyilván nem a magyar készletből táplálkozik (szlovák), ahogy az emag sem (román).
Természetesen nem azért van Xbox, mert senkit nem érdekel, hanem mert a Microsoft jó előre felkészült a gyártással, árazással, készletekkel. Abból fogtok tudni előrendelni (én gondolkodom is rajta). -
#110831 Ennyi. -
#110830 Gratula! :) -
#110829 Ja értem. :D -
#110828 Az szép.... -
#110827 Nálam is. Be is löktem nekik a huszast. -
#110826 Na KV most hívott. Digital verza bezsàkolva nov 19.-re. :3 -
#110825 Mert tartalmazza az 1. részt "Remastered" címmel. Állítólag nem lesz ingyen upgrade a PS4 változatról. -
#110824 Mert nincs. Ilyen semmi darabszámokat szállítanak majd mindenhova, és ilyen minimálkészletekre vesznek csak fel előrendeléseket. Mint az új RTX-eknél.