status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #110036
    "mennyire ismered a játékot, nálad jobban senkise"

Ilyet a büdöséletbe nem mondtam soha, max azokra akik nem próbálták még.

Nem kifakadok és nem az miatt, hanem az elv hogy telibeszarjátok azt amiben eddig ÉN AZT hittem megismertetek, mert szerintem eléggé régóta voltam mindenkivel őszinte.
    nem vagyok full idegen.

Egy szóval sem mondtam hogy MINDENKINÉL JOBBAN ismerem, azt irtam hogy akik nem vitték végig, legyenek szívesek ne kérdőjelezzék meg amit mondok, vagyis ne bunkó stílusban.

Azt hogy ismerem az most konkrétan a mechanikára írtam. Nem azt hogy más nem ismerheti, vsak én lehet a 150 órámmal picit jobban többet próbálgattam teszteltem mint az aki egyszer vitte végig.De ez sem azt jelenti hogy aki nem áll neki mindennek legnehezebben az cslamádé, ez csak arra ment hogy ha bárkit érdekel komolyan ÉS ELFOGAD tippet akkor szívesen segítek, Ennyi, nem kell belelátni ebbe semmi többet.

Das 3-onál meg a többi loot-os játéknál nem mondtam hogy ismerem. ITT MONDTAM, a LAST 2-vel kapcsolatban, vagyis ne mossuk össze a dolgokat.
    Csak kizárólag ebben a játékban irtam hogy sok trükköt kipróbáltam, megoldásokat, amivel ha úgy tetszik "csalhatsz a játékban", mrt kijátszod az AI-t vagy a játék mechanikáját.

ja elég nagy baj ha nem érted mi a baj a toxic hozzzáállással, itt nem azzal van a baj hogy most összekevertem a karaktert a játékba, hanem ez visszamenőleg minden, amióta megy ez a szar téma mindig ez van, normálisan próbál az ember komunikálni, nem is kell elolvasni annak aki leszarja mit játszom meg hogyan, de belepofáznak, és azok akik nem pozitivan érdekeltek a témában hanem csak belerugnak egyet az emberbe és mennek tovább. Minek reagálnak erre, ez a Ostopid Csapkoda meg társai. Ez mind, ami maga az ember stílusát mutatja, ilyenek itt páran, és ez had legyen már nekem zavaró, lehet valaki ezeket poénnak veszi.

Én is MILLIÓSZOR lenyeltem, lenyelem, ezeket, de felbasz ha már 200. alkalommal van és nem az marad meg hogy segítenék netán valakinek vagy szimplán megosszuk a tapasztalatokat azokkal akiket érdekel ez itt, ehelyett a fél oldalon az van hogy megy a buziság.

És nem jó szó a felabsz mert nem érdekel, bezárom a böngészőbe az sg fület és ennyi, hanem inkáb unalmas, fárasztó stb.

Más helyen kijavítanak, más sg topikba kijavítanak, de korrekt stílusba írnak és akkor elnézést is kérek és megy tovább minden itt nem itt ez megy és el nem tudom mondani mennyire unalmas már ez és nem értem a többiek miért nem unják még ezt? Nincs más az életükben amivel lekötnék magukat vagy ez a legnagyobb gondjuk, hogy én csapkodok egy souls játékban.... Brutál unom már. Kegyetlenül.

Szóval szerinted ez full oké így... Értem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.31. 14:35:13