status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #110032
    Ja meg persze még a végén egy dolog, ez részben neked szól főként, hogy ennyi idő után se ismersz anynira, hogy tudnád nem szoktam levegőbe beszélni.
    Bármi volt ilyen ügy, elsők között mondtad hogy csak a szám jár, meg nem tudom megcsinálni, csak duma, meg ilyenek.

Legutóbb a Sekiro-val volt ilyen, de nem tanulsz, valszeg mert te se figyelsz sokszor, csak hajtod a magadét.
    Egyelőre én öltem meg azt a boss-t 3. és én tudom azt legalábbis kettőnk közül a legjobban hogy az a boss milyen erős, vagy mi kell ahoz hogy megöld.
    És mivel én tisztába vagyok vele hogy a nálam lévő lőszer és egyébb itemek mennyisége 2x több mint amitől az a boss meghalna, ezért pls engedd már meg hogy azt megítéljem mit hogy tudnék megoldani.
    Nem viccből mentem tovább, magammal szemben vagyok a legkritikusabb, ha csak egy fikarcnyi opció lett volna, hogy ezt a boss-t nem tudnám könnyen lelőni ha akarnám ennyi lőszerrel akkor első dolgom lett volna visszatölteni a mentést.
    És mivel veled ellentétben kivülről ismerem a játékot és azt mihez mi kell, tudom azt is hogy ha ehasználom a lőszereket meg bombákat akkor sem befolyásolta volna a végigjátszást mert utána már vége Ellie kalandjának, és váltás lesz Abby-re vagyis nem kell a boss utánra már semmi.....
    De ezt csak bónuszként leírtam, kis kulisszatitok.

Tudod ahogy Sekiro-ba se tudtam megölni a boss-okat amiket mondtál meg az elmúlt években minden egyéb hasonló dolgot, amiben kételkedtél.
    De hát na ez is egyfajta előítéletesség. Csak ennyi idő után kérdés hogy még mire fel.

Mondjuk nem mintha eddig BÁRMIKOR IS másoknak játszottam volna vagy hogy az miatt játszak nehéz modokat mert érdekel hogy más mit gondol. Maximum ha fogadtam valakivel.

Szóval Tikal-nak simán visszamentem volna ha tudnám hogy nem troll és normális modon ír ez végett, de trollok kedvéért nem csinálok semmit. Mert nem érdekel mit gondolnak.

Magamnak játszom, csakis magamnak, senki másnak. Ezt is irtam vagy 1000x.
    Az egy dolog hogy ha valaki normál hangnemben áll ehhez, akkor megosztom vele vagy segítünk egymásnak vagy ha valaki elér valamit akkor azt mondjuk egymásnak gratula.
    De alapjaiban nem ez miatt kezdek neki.

És tanácsolom nektek is hogy ne mások miatt játszatok, hanem magatok szórakoztatására.
    The End
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.31. 12:54:56