status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #110031
    Elírtam, a 4 végigjátszásból csak az elsőben néztem végig minden átvezetőt meg párbeszédet, utána már nem. De ne zavarjon, hogy ezt is leírtam kommentbe.
    Ahoz meg kurvára senkinek semmi köze, ha nekem nem a Detroit féle gombnyomogatos interaktív filmek tetszenek jobban hanem a Souls játékok, meg a hasonlók, amikeben gameplay is van. Ehhez senkinek semmi köze és nem tudom megérteni ez miért fáj valakinek.

Ez olyan buziság minthogy azt mondom rá valakire hogy multizik és csak a buzi multi érdekli, vagy a kis szar stratégiai játékok, stb.
    Ez izléskülönbségnek nevezik és ez tudtommal magánügy és nem sértem meg senkinek ezzel a magánéletét.

De semmi gond hálisten megvan az a szuper lehetőségem hogy megválogassam melyik embertől és milyen komment érdekeljen.
    Az ember próbál segíteni, azoknak akik esetleg elfogadnák, egy rossz szót nem szólok senkihez, azt mindig ez megy, a sok bolond aki unatkozik és ilyenkor dagad a kukija hogy van valami amin kiélheti magát és figyelmet kap.

Én nem tudom figyelted-e FORDÍTOTT esetben veled vagy bárki mással szemben HÁNYSZOR viselkedtem így, és voltak fordíva is tévedések másoktól, vagy olyan SZUBJEKTÍV vélemény,amire más beszólt, én nem mert elfogadok mindenkit olyannak amilyen.
    Mivel különbözőek vagyunk nem mindenkit érdekelnek ugyanazok a dolgok, csak képesek néhányan fellülkerekedni és magasabb polcra tenni a saját izlésüket, azt gondolják másképpen nem létezhet egy ember.

De neked is, ahogy más itt lévőnek is ezt vagy 300x elmondtam leírtam, hogy nem kell gúnyolni a másikat az izlése miatt.
    De most halál komolyan mondom hogy innentől ezzel többet a büdös életbe nem kívánok foglalkozni, mert nekem nem életcélom, hogy néhány faragatlan tuskónak itt vegyem a fáradtságot és illemet tanítsak.
    Az utóbbi kb fél évben se nagyon hatottak meg de most azért felbaszott hogy az ember komolyan próbál segíteni vagy beszélni valamiről és nem telík el 2 perc hogy a sok kretén állat itt növelje az e-péniszét.

Én is minden egyes ismerős, ÉRTED minden egyes ismerős lebaszhatnék ha téved vagy nem azt szereti amit én vagy nem értek egyet azzal amit képvisel, vagy mond, de nem teszem és nem azért mert benyalok, hanem mert minden ember más és amíg nem sért meg a dolgával egy ismerős addig miért ítélném el a szubjektív véleményei miatt?

És mondom most utoljára még1x hogy nekem erre se energiám se kedvem sem időm, szóval innen én befejeztem ezt a baszogatás részét, ha tud valaki normálisan nekem válaszolni akkor majd azzal foglalkozom, ha meg nem akkor nem.
    Amúgy ezt a mostani dolgot is NORMÁLIS stílusban is lehetett volna közölni és nem pedig lenézően. De a stílus maga az ember ugye és azok nem fognak változni soha aki már eddig ilyen volt, tapasztalatból mondom.