status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha bárki nekiáll a Grounded-be és kell tipp, vagy menet közben bármi trükk, segítség, mire figyeljetek, mivel tudtok spórolni, stb, rengeteg kis trükkk létezik, akkor szóljatok.
Nem vagyok én se pro, de ha valaki igényli akkor nagyon szívesen segítek hogy sikerüljön nektek is.
DE egy fontos dolog van, ha mindenkit meg akartok ölni Grounded-en és az első elite boss előtt akartok használni bármilyen lőszert vagy molotov vagy bármit, akkor kb szerintem nagyon neki8 se kezdjetek mert később elakadtok majd. Hacsak nem vagytok annyira op játékosok, hogy precízen tudtok kézzel harcolni dodge-olva perceken keresztül 3-4 zombi ellen csapatokban.
És merem állítani hogy FELTÉTELE ennek a nehézségnek az hogy ISMERD már a pályákat, a mechanikát, a loot-ok kb helyét stb. Iszonyat fontos, hogy amerre nincs egyeltalán loot nem megyünk arra felesleges kockázatot vállalva a pályákon .... ezek alapvető dolgok.
Ja és még egy általános trükk:
Ha nagyon türelmesen, lassan öltök és el tudtok mindig menni, akkor a játék menteget arénaharcok közben is gyakran, csak nézni kell a pause menüben hány perce mentett a rendszer.... ha 3 perce öltetek utoljára pl , de azt irja a zárójelben hogy 1 perc akkor értelemszerűen azt elmentette már. ;)
Sok sikert mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.30. 19:43:01