status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
FELEJTSD EL..... :D
Grounded-en végigvittem baszottnehéz a cucc, kibaszott nehéz.
Van 3 perdeath beállítás:
1. Jelenetenként
2. Chapter-enként
3. Full játékra
Normal fok felett felejtsd el.
A Grounded még úgy RNG, hogy konkrétan harcok közben is vannak mentési pontok néha.
Konkrétan ha nem hagysz cuccokat, lőszer, itemeket bizonyos helyekre, cseszheted.
Esélyed mindig lesz mindenre, mert van dodge meg pusztakezes harcha elfogy a lőszer, de még 1 fertőzöttet os cseszettnehéz leütni ha egymaga van nemhogy a clickerekkel együtt sokszor 4-5-öt egyszerre. Amik megfogáskor instant megölnek.
Sokszor 1-2 puskalövés megøl.
Akutyák ha elkapnak meghalsz.
A robbano nagy szörnyek közelébe se tudsz menni.
Minde szarra felfigyelnek az ellenfelek, egy kilóméterről is látnak ha nem vagy rejtve.
Ha kis távolságra vagy akkor se gugolhatsz a fűben ha a fű magas akkor is le kell feküdni.
Nem mozoghatsz soha gyorsan, sehol nem tolhatod tövig az analog kart mikor lopakodsz, csak kicsit mert riadó.
stb
stb
stb
Grounded egy agyrák. Azt se tudtam hogy az istenbe sikerült.
Vagy 300x haltam meg.
Survival is egy idegbeteg fokozat volt, pedig ottlehetett lopakodni rendesen.
Normal felett senkinek ne jusson eszébenagyon bekapcsolni a perdeath-et, mert hosszú ideig nem kell mással játszani.
A trófea hâlisten mindegy melyik fokozaton és mindegy melyik perdeath opcióval megadja.
Én gondoltam megpróbálom ezt a fullos opciót. Az egész játékot egy élettel.
Decsak Very Easy-n mertem megpróbálni én is.
És itt is fosok ezerrel.
Van halomra minden lőszer, kötszer stb.
De, ha rosszul számolod ki magad elég egy hiba, megharap 3-4 kutya vagy megfog 3-4 zombi vagy lezuhansz egy ugrásnál vagy egy arénaharcnál elszámolod magad.
Bármi van mehet előről minden.
HA ROSSZUL LÉPSZ KI, azt is nézi a gép, azonnal törli a memtést, erre figyelmeztet is a gép a menübe lépéskor.
Ha fight vagy riadó alatt kimész, töröl, ha áramszünetvan töröl mindent.
AGYRÁK.
most vagyok a játék kb 40%—nál.
9 óra és annak ellenére hogy lőttem sok esetbe mert bőven van anyag, sokszor voltam közel a halálhoz.
Mindez very easy-n.
3x vittem végig, tudom minden részletét a játékának.
Az összes kis apró trükköt ami segített a Grunded-ben is, de mégis egy apró hiba és akár 30 ora gameplay megy a kukába.
Vért kell izzadni Groundeden, a szerintem legnehezebb rész a játékban, mikor Abby-t elfogják, és éjszaka a nyilas gyerekkel meg az anyjával kell menned az erdőben.
Bementek egy romos házba, kiengeded őket az ajtón, és kezdődik a cseszett szűk helyen az aréna harc.
Jön 2 fázis, az elsőben kb 5 fertőzött és 2 Clicker, majd 3 Clicker, 5 fertőzött és 2 nagy pukkanós szörny, és ki kell tartanod ugye amíg nem szól a csaj hogy kimászhatsz a kocsi tetején.
Mindent lőszert meg mindent megspóroltam Abby-vel mégis alig tudtam túlélni.
Ezt meg perdeath-el?
Még a legegyszerűbb jelenetes perdeath-el is hetekbe telne mire talán sikerül.
Szerintem gondold át.