status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #109761
    1. Horizon: Zero Dawn - Kiváló, maximum könyvekben található high concept sci-fi történet és háttérvilág és a főszereplő az "élettörténetével" együtt a kitaszított elkeseredett kislánytól annak felismeréséig, hogy ki is Ő valójában. Rám nagy hatással volt érzelmileg is.
    2. God of War - A változatos, nagyon felépítésű és gyönyörű pályák, világ. Mertek újítani és ezt jobban talán nem is lehetett volna meglépni. Apa-fiú kapcsolat alakulása. Na és az a jelenet a régi fegyverrel és utána az első harcok: ma is borsózik a hátam tőle.
    3. Bloodborne - Imádom a gótikus sötét hangulatú horrort és Ők is úgy újítottak ami jót tett az egésznek. A megszokott kiemelkedő pálya design és az egész hangulata.
    4. Death Stranding - Szintén a high concept sci-fi történet és a kivitelezés, megvalósítás miatt. Érzelmi töltet a csavarral nagyszerű.
    5. Last of Us 2 - Nekem átjött és át is éreztem miről szól valójában a játék (nem a bosszúról) és a legmagasabb minőség amit eddig láttam. Amennyire megjelenés előtt ellene beszéltem és amennyire a játék kb. feléig nem jött át igazán, annyira fordult meg a kocka a végére.

Witcher 3, Uncharted 4, Days Gone is nagy élmény volt. Kevés a top 5. Elkényeztettek minket. :)

Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.08.03. 18:19:27