status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mephike
    Tisztázzunk pár dolgot.
    Lefanboyozhatsz, nem igazán érdekel. Pár éve még lehet megmondtam volna a véleményem, de az akkor volt. Visszadobom a labdát. Mit mondtam rád akkor, amikor TLoU2 esetében azt mondtad, hogy neked nem tetszik? Na mit? Jól látod, semmit. Elfogadtam a véleményed, még ha nem is értettem veled egyet. Magadra milyen címkét aggatnál?
    Neked az jött le, hogy az a bajom, hogy bemutatott játékok jelentős része (90%) renderelt videó? Nem ez a bajom, ez csak annyiban érdekes, hogy én ebből még nem fogok levonni messzemenő következtetést. Igen lesz Fable, de már más csapat fogja összerakni, ami lehet jó lesz, lehet nem, egy videó nem fog földhöz vágni.
    A gondom az, hogy 1 hónapja még győzködtem az asszonyt, hogy vegyük meg mind a két konzolt, mert megengedhetjük magunknak, nem kell fukarkodnunk, mint 10 évvel ezelőtt. De óriási csalódás volt ez a Halo látványvilág és igen igaza van Kandurexnek, de más az, amikor szembesülsz azzal, amit eddig is tudtál.
    Szóval a tisztánlátás miatt még egyszer. Van két termék, amiből az egyiket ha megveszem évekig csak állni fog a polcon, és csak a port fogom róla törölgetni (igen, ez a házimunka az enyém itthon), mert majd 2-3 év múlva fog rá kijönni olyan játék, ami ki tudja használni a képességét. Igen, ezt eddig is sejtettük, de most láttuk is az eredményét. Szóval igen, ez csalódás számomra. Amit persze Phil majd biztos megmagyaráz, mert magyarázat mindig van, és persze elfogadom, hogy lesz, aki egyet is ért vele, de az nem én leszek.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.07.24. 09:37:17