status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
lwb, akkor a kedvedért:
Halo: Nem fűznék hozzá már mást. Ez az MS húzócíme, nem ezt a grafikát ígérték, elég csak a 2018-as videót megnézni, amit lentebb linkeltem be.
Fable: Rettentően örülök neki, hogy készül, az első két részt imádtam. De ez csak egy renderelt videó volt, maga a játék jó ha 2022-ben jönni fog
State of Decay 3: Szép a motor, de még korai fejlesztésnél tart a játék.
Stalker 2: Ez szintén csak egy renderelt videó, szóval meg lennék lepve ha 2022 előtt jönne. Magáról a játékról még semmit sem tudni, csak az, hogy lesz.
Warhammer 40,000: Darktide: Ez legalább már ideér 2021-ben, tetszik is, de magából a videóból azért olyan sokat nem tudtunk meg. De én bizakodó vagyok, mert a világot szeretem.
Psychonauts 2: Talán egyszer el fog készülni... de ez a videó megint nem fogott meg.
Avowed: Jónak tűnik, nagyon szeretném ha jó lenne.
The Medium: Ez továbbra is ígéretesnek tűnik, talán ebben érzem a legtöbb potenciált a többi játékhoz képest.
Forza szép lesz, de engem sajnos az autós játékok nem vonzanak.
A többi játékról nem nyilatkoznék, nem fogtak meg.
Most pedig tedd ez mellé a Sony legutóbbi bemutatóját. Ég és föld. Arról nem beszélve, hogy a kb. 2 hét múlva érkező State of Play fel fogja mosni az Xbox mostani bemutatóját. Mindezt az elbaltázott stratégiájuknak köszönhetik (tudom Phil bácsi megmagyarázta ezt is), de óriási xarban vannak most, hogy nincs mit letenniük az asztalra generációváltáskor, nincs mivel prezentálniuk az új gép erejét. Lehet ezt azzal magyarázni, hogy ők a mostani Xbox közönségét is emg akarják tartani, stb, de ez akkor is FAIL, méghozzá az epic kategóriából. Teljesen mindegy, hogy melyik TLOU2 képet vagy GoT képet teszed a Halo mellé, attól még csalódás fog maradni ez a grafika az MS részéről.
De végül is engem a dolog nem érdekel, azt fogom venni, ami számomra megéri. Megveszem PC-n azt az 1-2 címet, ami jó lesz az MS részéről... évek múlva. Közben pedig bezsákolom a jobb PS5 játékokat. PS5-öm lesz, XBoxom nem. Ennyi.
Személy szerint én úgy érzem, hogy az én szemszögemből az MS rossz stratégia választása most üt vissza, pont a legrosszabbkor. Nekem kell az új gép erejét kihasználni képes játék, vennék is konzolt tőlük, de nem nagyon tudnak letenni az asztalra startkor semmit. Ezt a bakit sosem fogja beismerni az MS, de biztos, hogy érzik, hogy gond van, hiszen akkor nem vásároltak volna be ennyi fejlesztő csapatból.
Lehet magyarázni a bizonyítványt, de attól ez tele van egy halom elégségessel és közepessel, és bizony van elégtelen is benne. Míg a túloldalon a másik helyen 4-es fölött van az átlag. Ezt nem fanboyság mondatja velem, ha fordítva lenne akkor is leírnám, mert engem az érdekel, hogy ha meló után hétvégén leülök játszani, akkor az a játék jó legyen, kompromisszumok nélkül, hiszen kevés az időm, és nem akarok olyan Halo-t látni a TV kijelzőjén, aminek kb 10 évvel ezelőtti a grafikája...