status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem vagyok nagy Halo rajongó (mondhatnám leszarom az egész franchise-t), de egy éppenhogy csak 30 fps-en futó 3rd person akciójátékot hasonlítasz egy 4k 60fps twitch-shooterhez, nagy pályákkal, multival, egyszerre sok játékossal, ray tracinggel. Utóbbi meg odabasz egy ps5 meg series x hardware-nél ezereszer erősebb pc-nek is. Én pl. a 2080 Ti-omon, amit anno kétszer annyiért vettem, amennyiben egy ilyen konzol fog kerülni (és nincs hozzá cpu bottleneck sem, i7-em van, nem a legújabb gen, de nem is régi) kikapcsolom, mert ha nem 1080p játszok, akkor le kell venni egy rakás más effektet, hogy a stabil 60+ fps meglegyen. És én nem vagyok hajlandó 30 fps-en játszani pc-n. (max a Diablo 2-t, 25 fps-en, de az más. :D)
Próbálj meg egy TLOU2 vagy RDR2 kategóriás grafikával egy Halo nagyságú shootert készíteni és welcome to 15 fps, az új Crysis-t senki nem akarja megcsinálni, amit 10 évig senki nem tud rendes futtatni majd, csak egy mém lesz. Nyilván a fókusz a magas fps, akár 60 fölötti is, volt, hogy a kompetitív online shooter világba újra visszatérhessen a Halo (régen ugyanis ez létezett).