status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
közben itt is belecsúszott még egy pár óra a délután folyamán - azt kell mondjam, hogy sokkal jobb a helyzet, mint az elején :D
tényleg ahogy halad előre az ember, egyre több minden nyílik meg (legyenek azok cuccok/képességek) vagy újabb fajta küldetések/meglepik... és a játékban istentelen szép helyszínek és napszakok vannak, néha az államat keresem - és hangsúlyozom, base PS4-en vagyok FHD TV-n, HDR nélkül :D el nem tudom képzelni, hogy 4K HDR + OLED itt mit adhat, valszeg vizuális orgazmus...
hatalmas chill és zen a játék sokszor, néha így tényleg elmereng az ember :D
...ugyanakkor a kamera förtelem továbbra is, ezt tartom - és ami még ettől is hitványabb, az a sziklamászás/ugra-bugra animációi és megvalósításai :D atyaisten, hát ezekkel komolyan mondom, hogy 1-2 napnál többet nem foglalkoztak, iszonyat suta és robotszerű animációk, egy indie játékban jobbat hoznak össze... és nem értem, anno az infamousökben is pont ugyanilyen botrányosan fos botos volt a "platforming", miért nem tudnak egyszerűen ennyi év után sem egy minimálisan jobb platformingot össszerántani?! :D
vagyis még ezzel se lenne gond, de sokszor "erőlteti" a játék, ergo nem lehet kikerülni, sokszor szembesülni fogtok vele :D
egy dolgot amúgy én tökre sajnálok, hogy szerintem rohadtul elbírna egy minimális természetfeletti vonalat is, de tudjuk, hogy az abszolúte nincs a játékban :(