status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Én is ebben bízom - mert valahogy eddig abszolúte nem szippantott be a játék, sőt.. G365-re már írtam 1-2 sort, bemásolnám:

szóval akkor Cusi eddig:

én se vagyok elájulva tőle eddig (benne van olyan 2-2,5 órám eddig), jó-jó, de semmi extra.
    harc tényleg jóféle, de viszont a mozgás - _NEKEM_ - valahogy clanky eléggé, vagy nagy input lag van néha (? base PS4), emellé társulnak az érdektelen átvezetők és párbeszédek - azért ez így egy 10/10-es játéktól rohadtul messze van
    kár, hogy nincs lock-on vagy valami, mert ez az állandó kamerával utánforgás ez hátttt...
    nem hagyom abba egyelőre, de irtó messze van egy TLOUP2-höz képest számomra..

picit így gondolkoztam a játék közben, hogy biztos én vagyok már kiégve, és/vagy lehet kezdem "kinőni" a játékokat - de én szerintem csak szimplán annyira megutáltatták velünk/velem az open-world szarokat és az összes velejáró dolgot az idők során, hogy az valami hihetetelen... Kb. mint amikor oviban erőltetik a tökfőzeléket..

Én még nem adom fel persze, ha már megvan, hátha "beránt", de amúgy igen, ahogy Doma is írta, egy 10/10-es (számomra) játéktól naggggyon messze van, mert az tényleg olyan, hogy remegek érte, hogy játszhassak vele, illetve hogy a menütől egészen a creditsig odabasz és lebilincsel - de itt meg úgy vagyok vele hogy mehh..
    Bár ezt eddig a GoW és Last of Us 2 érte el nálam.. (meg Bloodborne/Sekiro/soulsok anno)

Szomorú vagyok picit, mert beigazolódott, amit én már előre láttam - ennek a játék a Lasszó2 előtt kellett volna jönnie fél/1 évvel, és akkor TALÁN nagyobbat szólt volna.

Én kimondom, nekem is egyelőre csalódás picit (no azért nem Death Stranding mértékben), de még nem írom le teljesen a játékot.

Viszont az már kérdéses, hogy bírni fogom-e végig...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.19. 11:34:21