status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #109345 Érdekes, amit írsz, mert én éppen a BioWare említett RPG-it éltem meg fogyatékosnak.
A Mass Effect 1-ben nagyon fapados volt a harc, 2-ben pedig nagyon egysíkú. Nem rég végigment a Gears 1-ből az Ultimate is, illetve egy kihagyott ME2-es DLC, hát borzasztóan unalmas volt harc az utóbbiban (mondjuk gyakorlatilag szólózni kellett, ha van party, vállalhatóbb a játék, így nagyon kilógott a lóláb).
A Dragon Age-ből a 2-től már a demó elvette a kedvem, az 1-et szerettem, de a party miatt a vonzó kasztokat első nekifutásra is ki lehet próbálni, a lehetőségeket pedig eléggé behatároltnak éreztem. Bizonyos specializációg übertáposak voltak, másoknak meg értelme alig volt (arcane warrior vs shape-shifter). Az alapjátékban legalábbis. Újrajátszanám, ha lenne rá időm, de nem elsősorban a kasztok vagy a harcrendszer miatt.
A BioWare-rel amúgy is az baj, hogy szinte csak frontális harc létezik karakterfejlesztési szempontból. Az nem lopakodás, hogy az infiltratorrel néhány másodpercre láthatatlanná válva kibukkanva fedezékből kiosztasz egy fejest (és a közös cooldown miatt a többi képességet már nem is lehet használni, a leghatékonyabb ezt spammelni). A Deus Ex vagy az Alpha Protocol ebből a szempontból sokkal jobb volt - újrajátszásaim is azokban vannak. Ha közepesen normális lopakodás és hekkerképességek kerülnek a Cyberpunkba, már az előrelépés lehet.