status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
" de a harcot én pont nem tudom kiemelni."
hat jo, nekem adta, izlesek i guess (nekem meg a vicser harc nem jott be, ami pedig tudom hogy rengeteg embernek igen)
"Van class rendszer a CP-ban."
errol van valami forrasod? nekem az jott le hogy nincs, de szeretnek tevedni
"A DA2 az egyetlen DA, ahol nem lehetsz más, csak ember."
hja igen, hat, mint irtam nekem a tobbi aspektus a fontos, meghat itt elvitazgathatnank a vegtelensegig, hogy mennyire lehetseges beleelni magad mondjuk egy ork karakterbe, de nem nagyon akarok most belemenni, lenyeg hogy a fajvalasztas hianya engem picit sem zaklat fel, mig a kulonbozo jatekstilusok (ami altalaban egyenlo egy kaszt rendszerrel) hianya igen - pl ujrajatszhatosag szempontbol fontos kapasbol
pl a dragon age 1-et pontosan annyiszor toltam vegig, ~ahany fajta jatekstilusban eltero kaszt van (tank, berserker, ijasz, assa, healer, blood mage)
ugyanigy egy mass effectet, skyrimot, falloutot is elo tudok venni tobbszor, hisz tudok maskepp jatszani
"Ez már a W3-ban is így volt. Én sem szerettem, ezek szerint visszahozzák, gondolom így akarják mesterségesen lezárni a későbbi részeket a játékostól a játék elején."
megint izlesnel vagyunk, ugyhogy elfogadom hogy neked tetszett, nalam egyebkent ez volt az, ami miatt a leg-most-pedig-nagyon-megprobalom-szeretni-a-witchert-probalkozasomnal vegul rahagytam, es letoroltem, amikor nem indulhattam el X iranyba szabadon, mert minden agyonvert (mig pl ott egy dragon age, ahol egyebkent vannak konnyebb meg nehezebb teruletek, de alapvetoen olyan sorrendben csinalod, amilyenben szeretned, tudsz normalis tempoban haladni barmelyik elerheto teruleten - na ezt szeretem)
"hogy "nincs értelme", mert "nem tudsz csinálni semmit", ha nem visz oda egy küldetés"
lehet, de ez igy nekem spec csalodas, ez mar egy fallout 3nak is sikerult nem-is-tudom-hany eve, hogy belebotlottal kuldetesekbe meg eventekbe mindenhol - remelem dolgoznak meg rajta
"Nekem az volt a benyomásom, hogy az FPS nézet és az open world dolog félrevezetett egy rakás embert. Nem rpg-playerek, hanem normie-k, akik GTA-fixet akarnak. Lehet tévedek persze, de a CDPR egyelőre nem szolgált rá, hogy ne higgyek nekik."
lehet igen, el tudom kepzelni - megneztem az elobb azt a 25 perces izet, es valoban elkepzelheto
a nezet egyebkent engem szemely szerint annyira nem zaklat fel, nyilvan annak orulok ha van lehetoseg valtani, de egyebkent nem tartom a legfontosabb dolognak