status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    HUD testre szabható és hogy milyen elemek jelennek meg rajta, az attól függ, h milyen chipeket ültetsz be.
    A város attól függően zsúfolt, vagy üres, h milyen időszak van. Szóval hajnalban, éjszaka közepén sokkal kihaltabb.
    Harc szerintem ennek a játéknak sem lesz a legerősebb pontja, ahogy a Witcher 3-nak sem az volt. Valaki azt mondta, h a fegyveres harc jól megcsinált és mindenki a Rage 2-höz hasonlítja (nem játszottam) a lövöldözést. Azonban a közelharcról mondták egyesek, h nem éppen a legjobb, de melyik first personban az? :D
    Fizikát szerintem még csiszolják ebben az 5 hónapban.

Szerintem azokban a dolgokban lesz erős, mint a Witcher 3 is és azokban agyonbasz bármelyik mostanában kijött open world RPG-t vagy bármilyen open world játékot.

Lényeg: Baromira fel vagyok rá hájpolva és megeszem a kalapom, ha a Witcher játékokban részről részre hatalmasakat fejlődő CDPR egy középszar játékot rak le a CP2077 formájában. :D Mindenki kivétel nélkül fosott az élvezettől azok közül, akik kipróbálták a 4-5 órás tesztverziót.

Szerk: Nekem ez a braindance az a rész, ami nem igazán varázsolt el. Úgy tűnik, h túl van komplikálva és nem tűnik túl izgalmasnak. Habár, ha érdekes sztorikat raknak mögé és a játékmeneti része is érdekesebb lesz a tutorial szint után, akkor nem lesz vele gond.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 00:56:37