status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Amit pl tegnap én mondtam RÉSZEMRŐL ezzel nincs baj, a való életbe nincs probléma, szeretkezzenek bárki bárkivel..
Én a magam részéről ismerek is ilyen embereket, akik nem hetero-k ezzel az égegyadta világon semmi probléma.
Én ilyen szempontból full elfogadom, az ő dolguk.
Itt most film meg játékokról van szó és a story elvárja tőlem hogy Ellie-t irányítom és ezt pl érezzem át én is, és éljem bele magamat.
Hát még a Hellblade-ben Senua dolga se érdekelt nem hogy ez.
És nem akarok belemenni abba hányan vannak így.
Mármint a Hellblade-et szerették sokan, meg nem homofóbok, de egy Last of Us arról szólna hogy a story-t éld át a karakterekkel és ez a része a story-nak nem kicsit van jelen a játékba, és ez nem homofóbság, hogy te nem tudod átérezni egy Ellie-nek a dolgait, de nem csak lány iránt, hanem én kapásból egy női karakternek az érzéseit nem fogom tudni átvenni mert női karakterként van jóesetben megformálva és lehet azt mondani, hogy tökmindegy, de rohadtul nem mindegy.
Pl egy Alan Wake-ben szereti a feleségét Alan, de nem kezd el neki pl gitározni, vagy hasonlókat, ami tök más stílus, beállítottság.
De ezt szerintem nem meglepő senkinek.
Én meg nem szeretek női karakterekkel játszani, mert nem tudom beleélni magam, de nem vagyok nőgyűlölő az életben....
Csak az életben nem én nekem kell nőt irányítani, hanem ők irányítanak engem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.26. 05:56:17