status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Engem meg pont az nem érdekelt. Annyi ratyiságot tehetnek a egy játékba, amennyit akarnak, ha a játék maga leköt, nem fog zavarni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Neked tetszett, oké. Ezt tiszteletben tartom, nekem meg nem. Ezzel nincs is baj. Vágom, hogy Abby a másik fél és nincs gonosz-jó oldal. Ez rendben is van, nem is vártam mást. A bajom az, hogy ez a franchise ennél jobb történetet érdemelt volna szerintem. Egyáltalán nem élveztem az Abby-s részeket, alig vártam, hogy vége legyen. Utálom, ha manipulálni próbálnak és Abbynél végig azt éreztem, hogy Neil a kezét-lábát töri, hogy megkedveltesse velem. ellentétes hatást váltott ki. Nyilván utáltam, azért amit Joellel tett. De ez a szándékos cukiskodás kutyussal meg gyerekekkel meg miegymással, ez csak még jobban megutáltatta velem a karaktert. Soha többet nem akarom látni, ha lesz 3, abban sem. Remélem az ND tanul ebből a cirkuszból és kihagyja.
Nagyon nem tetszett még Tommy 180 fokos fordulata a játék végén. Egész addig ő csitítja Ellie-t, ő mondja hogy vége, menjenek haza, ennyi elég volt. Aztán hirtelen ő akar a legjobban bosszút állni. Nulla magyarázat. Szó szerint Tommy előző jelenete: menjünk haza, Ellie hagyd abba, Abby nem ér annyit. Következő jelenet: megígérted, hogy bosszút állsz, egy vicc vagy stb.