status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Ízlésről nem vitatkozunk, de gyerekek, tényleg ez jobb dráma mint bármi más filmen vagy tévében? Ez tényleg hatásosabb, mint egy Schindler listája? Vagy egy Forrest Gump? Vagy egy Remény rabjai? Jobban összerakott, mint egy Közönséges bűnözők? Ütősebb, mint Apokalipszis most? Ne vicceljünk már. Én megértem a fanboyságot, meg az ízlésbeliséget is, de (és innentől spoiler)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

egy játék, amiben 265834 embert KELL megölnöm, mert a készítők így csinálták meg. Nincs választásom, muszáj, vagy ők ölnek meg. Konkrétan sok helyütt még kikerülni sem tudom őket, mert akkor enged tovább, ha mindenkit kiírtottam Aztán ugyanez a játék meg elkezd nekem prédikálni, hogy az erőszak rossz meg a bosszú rossz, m'okay? Ez jobb, mint egy Keresztapa vagy egy Nagymenők?

Aki őszintén így gondolja, hát nem tudom, ott valami kurva nagy generációs rés lesz közöttünk, az tuti.

Jim Sterling, akit aztán tényleg mindennel lehet vádolni, de bigottsággal meg anti-LGBTQ-sággal aztán nem, ő faszán elmondta, hogy mi a véleménye az ilyen összehasonlításokról. Egyébként még Neil Druckmann is szerénységet gyakorolt, amikor valami kékpipás twitter fanboy a Schindler lisátjához hasonlította a játékot.