status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én elhiszem, hogy neked tetszett, örülök neki. Személyes véleményem, hogy elég könnyű téged lenyűgözni, de lelked rajta. Egy rakás ember van hasonló véleményen, mint én, hogy a történet egy közepes, mehh, semmi extra. Szemben az előző résszel. Van átmenet a 10/10 szemellenzős fanboyság (ez vagy te) és az 1/10 nem is játszott vele, csak review bombolja vélemények között. A spoilernek ehhez semmi köze nem volt. Annak idején a mátrixot vagy a hatodik érzéket is elspoilerkedték nekem, mégis tetszett mindkét film,többször megnéztem azóta is. Amúgy nagyon nincs is mit ezen spoilerkedni, a legnagyobb wtf az első órában megtörténik, a másik meg a játék felénél. A vége meg már tökmindegy, egyébként a végkicsengéssel nem is találkoztam a spoilerek között.
"Sajnálom a fejlesztőket"
Hagyd már ezt a hülyeséget. Rekordmennyiségben adták el a játékot, hülyére keresik magukat. Mit sajnálsz rajtuk? 7 év munkájáért bőségesen megfizetik őket. Nem kell őket sajnálni, semmi tragédia nem történt velük, dolgoztak, pénzt kaptak érte, ennyi. A kritikát meg tudni kell viselni minden alkotónak. Aki nem tudja viselni, az rossz szakmában van.