status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ainz
    Nyilvánvaló hogy sok olyan ember értékelte, aki csak le akarja vezetni a dühét, de komolyan menj már fel youtubera és nézd meg hogy mennyi ember aki végigtolta már értékeli a sztorit kb egy kalap szarként. Nem mintha a gameplay olyan 2020-as világmegváltó lenne, de legalább a grafika szép. Azok a reviewok amik csak a grafikát etc elemzik mindegyik dobálja/dobálta a 10 pontot, de a sztoriról mindenki kussolt, most hogy arról is beszélnek, csak azt lehet hallani hogy kalap kaka, persze mint írtam valakinek a GOT befejezés is 10/10 volt és az tuti azzal jön hogy sok troll, de biztos ott is véletlen van 200k szavazattal 4 ponton az utolsó rész. Mondom ezt úgy, hogy hatalmas GOT fan voltam és azóta néztem mióta elindult, könyvek stb kiolvasva, de az amit az utolsó évad adott, számomra megölte az egészet és már a könyvek sem érdekelnek, így rá is vágtam az egészre az 1 pontot. Na most ugyan ez van itt is, sok ember van aki NEM ezt várta a sztoritól és ők vannak többen. Ugyan ez volt még legutóbb a Death Strandingnél is, ami ugyan úgy egy kalap kaka lett, csak a Kojima fanok képtelenek voltak elfogadni, az újságok meg nem mertek szar értékelést adni a játéknak, hiszen mégiscsak Kojimáról beszélünk.
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.06.19. 19:53:53