status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #107775
    A jelenlegi helyzet olyan mint ami már egyszer lezajlott az USA-ban 80 éve talán, akkor a stúdiók csak a saját mozijukban engedték vetíteni a filmeket, amit végül a kormánynak kellett megakadályozni törvényileg. Netflix előtt is voltak filmek és ha jol emlékszem bármelyik moziban megnézhetted őket, bármelyik boltban megvehetted a filmeket lemezen.
    Én nem elsősorban azért fizettem elő a Netflix-re mert a saját gyártásu filmjei érdekeltek. A platform volt vonzó, hogy minden "elérhető" egy helyen. Most meg már huzzák ki belőle a filmeket ( Disney)

Ebben konzol genben számomra 3-4 exklu volt ami szóba jött, a többi játék viszont multi platform volt. Tehát ha ezzel akarjuk összevetni a filmeket, akkor úgy kéne kinéznie hogy egy két Disney filmet csak a Disney stream-n tudsz nézni, minden mást amugy elérhető Netflix-en, Prime-n, Hulu-n stb, de nem ez történik, lassan minden filmet csak Disney-n tudsz majd nézni, a maradékot meg a többi szolgáltatónál :D
    Ugyanez a hülyeség zajlik a PC-n a játékboltokkal :(

Én továbbra is azt preferálnám, hogy a filmekért, szinészekért a tartalomért köteleződjek el és ne a "boltért/platformért" ami jelenleg itt csak egy sablonra készült thumbnail nézegető még csak superSSD sincs :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.06.10. 15:23:00