121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#107570 Hard a jó, pont elég kihívást adott nekem -
#107569 Ja meg tuti benézek minden négyzetcentiméterre. Ez lesz az a játék, amit nem fogok elsietni. Mondták van egy rakat eldugott rész a játékban, eventek, amiket a játékos simán kihagyhat meg side content is -
Evoluti0N #107568 Neil Druckmann egy nemrég leadott interjúban többek között arról beszélt, h a TLOU 2 befejezése nem szivárgott ki. Valamint azok az infók, amik kiszivárogtak, nem mind helyesek. Arra természetesen nem tért ki, h melyek azok az infók, amik nem pontosak, mert ez alapján azok, akik spoilerre futottak, automatikusan tudnak következtetni arra, h melyek pontosak. -
#107567 hard, survivalt meghagyom másnak :D -
#107566 A hard még csak nem is a legnehezebb. 1.részben hard után még survival van, aztán később belerakták a Grounded-et, az kb 1hit kill.
Gondolom itt is lesz legalább egy survival nehézség kezdésnek. Szóval melyiken is kezded? :D -
#107565 Nem kell, miért kellene? -
#107564 2 hét...
Általában elsőre nem szoktam hardon tolni semmit, de itt azt hiszem kivételt teszek -
sanya200 #107563 A Battlefront 2-höz kell EA acces? Mert be se enged lépni. Sokra megyek az ingyenességgel ha fizetni kell a ps plus mellett az EA accest -
ppista #107561 Millió körül adtak el belőle, az meg nem annyira rossz, de tény, a Dark már jóval népszerűbb volt. Nekem a mai napig, mint első szerelem, meg utálat, a DeS a kedvenc Soul's részem. A hangulata utánozhatatlan. -
#107560 imádtam a prince of persia játékokat de emlékezetesen rohadékok voltak és bugosak sokszor.mindet utáltam és imádtam valamiért.az első részt amiatt mert a hülye picsát mindig védeni kellett és meghalt harc közben, ezt jó hogy mostanában már nem erőltetik a játékokban :D főleg a two thrones-ra emlékszem hogy sokszor felbaszott .nem működött a speed kill a tőrrel egyszerűen nem vette be a játék .meg az ugrálós platformer részek is buzik tudtak lenni rendesen :D inkább valami új rész jöhetne,ezeket nagyon újra kellene gondolni és sok meló lenne velük. -
#107559 Mert az új része nem készül még és a semmire nem akarok éveket várni. -
#107558 A Prince of Persia-trilógiát remake-elhetnék, mint a Shadow of the Colossus-t, az tuti megb.szna mindent mai látványvilággal. Annak lenne értelme, nem egy 4-5 éves játékot remasterelni, anyám borogass. Ja hogy egy ilyen remake-kel több a meló? Értem. -
#107557 A souls játékok nagyon népszerűek mostanában és a demon soulsal nem játszott anno a kutya se -
ppista #107556 A Demon's is tiz éves játék. Miért kellene újrakeverni azt a szerencsétlent? Ha már mindenképpen,krónikus ötlethiány miatt, elő akarnak ráncigálni valamit, azt tegyék a PS1/N64/Saturn/3DO korszakból. -
#107555 Nem is tudom, platinával a zsebben ez legfeljebb egy-két óráig lehet érdekes. :( -
#107554 BE-CSICS-KíT-VA
-
#107553 És amikor az unalom négyzetre emelődik: mára kiderült, hogy még az unalmas pletyka is kamu volt :DD
Kész.
Ébresszetek fel, ha visszatért a sony a pályára. -
#107552 Vagy két éve nem indítottam el. Vajon a remasztaer elindítom majd?
Segítek: nem. 3-400 óra játék után felvillanyoz a lehetőség, hogy tolhatom 60fps-el!
Kibaszott boring ami megy. Szerintem ki kéne adni újra az elmúlt 30 év összes játékát remaszterelve.
Meg állítólag a 100 legnépszerűbb játék fel lesz pimpelve BC-ben amúgy is. Az gecivicces lesz, ha lesz egy 60FPS-es BB BC-ben, meg egy másik ugyanolyan, remaszterben, csak azért, hogy pécére ki lehessen adni.
7 éve ilyenkor Banderas már beledöglött a melóba. Mostmeg ilyen talmi szar hírek pletykáiról szól a nextgenvárás :(( -
#107551 Akkor is jo volt, most is az. Fasznak ujitgatjak, toljanak uj reszt inkabb. -
#107550 Pontosan. -
#107549 Dede, nyúljanak is hozzá.
Így egy rakat fos, technikailag, ehhez nagyon is hozzá kell nyúlni, azoknak kell méghozzá, akik felújították az Uncharted sorozatot is. -
#107548 hát nemtom... sztem BB még nem annyira öreg, hogy Bluepoint nyúljon hozzá, de aztán kitudja...
lehet a Demon's Souls miatt ráéreztek a soulsborne vonalra, és mindkettőt hegesztik - de akkor az lenne az igazi állas, ha kiderül majd, hogy egyiket se :D -
#107547 -
#107546 Kell a francnak. Új IP-t vagy második részt ide! -
#107545 Inkább patchelnék -
#107544 EA Play moved to June 18 -
#107543 Rumor: Bloodborne remaster coming to PC and PS5 "soon", developed by Q Loc and Bluepoint Games
Better textures and models, better loading times and more QoL improvements
60 FPS, 4K, ultra-wide support -
Evoluti0N #107542 Mindeközben a Cyberpunk 2077 megkapta az arab országokban a besorolást. Kíváncsi vagyok, h mennyit kellett változtatni a többi verzióhoz képest. A meleg szextől kezdve a nemi szerv testreszabásig. -
#107541 Be kell hozni az araboknál kieső példányokat -
Evoluti0N #107540 Európára írták, h többen előrendelték, mint a Pókembert ennyi idővel a megjelenése előtt, ami az egyik legjobban fogyó PS4 exkluzív volt. -
#107539 "In Brazil, The Last of Us Part 2 has the biggest preorder numbers in PlayStation history, surpassing God of War."
Gondolom nem csak ott lesz ez így -
#107538 Jó hát a base PS4 egy halál. A Slimem ahhoz képest tök jó. -
#107537 Tudom .:D -
#107536 Ez NEM azt jelenti, hogy két év múlva fog megjelenni. -
#107535 Ezt laikusok nyelvén? -
Silent hill dev -
#107533 nem véletlen lett jet black a PS4
nálam most be lell rakva átmenetileg némileg zártabb helyre... elkezdtem a COD WW2-t, 5 perc után azt hittem felrobban szerencsétlen masina.. :D -
Evoluti0N #107532 Én is. Szerencsére elég jól elnyomja a PS4 zaját. -
#107531 Én már csak fejhallgatóval játszom. -
kutyakiki81 #107530 First PS5 game pre-order
Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2020.06.05. 12:33:07