121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Hard a jó, pont elég kihívást adott nekem
  • TDC Geronimo
    Ja meg tuti benézek minden négyzetcentiméterre. Ez lesz az a játék, amit nem fogok elsietni. Mondták van egy rakat eldugott rész a játékban, eventek, amiket a játékos simán kihagyhat meg side content is
  • Evoluti0N
    Neil Druckmann egy nemrég leadott interjúban többek között arról beszélt, h a TLOU 2 befejezése nem szivárgott ki. Valamint azok az infók, amik kiszivárogtak, nem mind helyesek. Arra természetesen nem tért ki, h melyek azok az infók, amik nem pontosak, mert ez alapján azok, akik spoilerre futottak, automatikusan tudnak következtetni arra, h melyek pontosak.
  • TDC Geronimo
    hard, survivalt meghagyom másnak :D
  • Seth
    A hard még csak nem is a legnehezebb. 1.részben hard után még survival van, aztán később belerakták a Grounded-et, az kb 1hit kill.
    Gondolom itt is lesz legalább egy survival nehézség kezdésnek. Szóval melyiken is kezded? :D
  • Seth
    Nem kell, miért kellene?
  • TDC Geronimo
    2 hét...

Általában elsőre nem szoktam hardon tolni semmit, de itt azt hiszem kivételt teszek
  • sanya200
    A Battlefront 2-höz kell EA acces? Mert be se enged lépni. Sokra megyek az ingyenességgel ha fizetni kell a ps plus mellett az EA accest
  • ppista
    Millió körül adtak el belőle, az meg nem annyira rossz, de tény, a Dark már jóval népszerűbb volt. Nekem a mai napig, mint első szerelem, meg utálat, a DeS a kedvenc Soul's részem. A hangulata utánozhatatlan.
  • Myselor
    imádtam a prince of persia játékokat de emlékezetesen rohadékok voltak és bugosak sokszor.mindet utáltam és imádtam valamiért.az első részt amiatt mert a hülye picsát mindig védeni kellett és meghalt harc közben, ezt jó hogy mostanában már nem erőltetik a játékokban :D főleg a two thrones-ra emlékszem hogy sokszor felbaszott .nem működött a speed kill a tőrrel egyszerűen nem vette be a játék .meg az ugrálós platformer részek is buzik tudtak lenni rendesen :D inkább valami új rész jöhetne,ezeket nagyon újra kellene gondolni és sok meló lenne velük.
  • darkSectorxxx #107559
    Mert az új része nem készül még és a semmire nem akarok éveket várni.
  • Kongy
    A Prince of Persia-trilógiát remake-elhetnék, mint a Shadow of the Colossus-t, az tuti megb.szna mindent mai látványvilággal. Annak lenne értelme, nem egy 4-5 éves játékot remasterelni, anyám borogass. Ja hogy egy ilyen remake-kel több a meló? Értem.
  • TDC Geronimo
    A souls játékok nagyon népszerűek mostanában és a demon soulsal nem játszott anno a kutya se
  • ppista
    A Demon's is tiz éves játék. Miért kellene újrakeverni azt a szerencsétlent? Ha már mindenképpen,krónikus ötlethiány miatt, elő akarnak ráncigálni valamit, azt tegyék a PS1/N64/Saturn/3DO korszakból.
  • n000rbi
    Nem is tudom, platinával a zsebben ez legfeljebb egy-két óráig lehet érdekes. :(
  • shaddam
    BE-CSICS-KíT-VA
  • Moby
    És amikor az unalom négyzetre emelődik: mára kiderült, hogy még az unalmas pletyka is kamu volt :DD
    Kész.

Ébresszetek fel, ha visszatért a sony a pályára.
  • Moby
    Vagy két éve nem indítottam el. Vajon a remasztaer elindítom majd?
    Segítek: nem. 3-400 óra játék után felvillanyoz a lehetőség, hogy tolhatom 60fps-el!
    Kibaszott boring ami megy. Szerintem ki kéne adni újra az elmúlt 30 év összes játékát remaszterelve.
    Meg állítólag a 100 legnépszerűbb játék fel lesz pimpelve BC-ben amúgy is. Az gecivicces lesz, ha lesz egy 60FPS-es BB BC-ben, meg egy másik ugyanolyan, remaszterben, csak azért, hogy pécére ki lehessen adni.
    7 éve ilyenkor Banderas már beledöglött a melóba. Mostmeg ilyen talmi szar hírek pletykáiról szól a nextgenvárás :((
  • Ulthanito
    Akkor is jo volt, most is az. Fasznak ujitgatjak, toljanak uj reszt inkabb.
  • Kandurex
    Pontosan.
  • darkSectorxxx #107549
    Dede, nyúljanak is hozzá.
    Így egy rakat fos, technikailag, ehhez nagyon is hozzá kell nyúlni, azoknak kell méghozzá, akik felújították az Uncharted sorozatot is.
  • mucsácsó
    hát nemtom... sztem BB még nem annyira öreg, hogy Bluepoint nyúljon hozzá, de aztán kitudja...

lehet a Demon's Souls miatt ráéreztek a soulsborne vonalra, és mindkettőt hegesztik - de akkor az lenne az igazi állas, ha kiderül majd, hogy egyiket se :D
  • Moby
  • Kandurex
    Kell a francnak. Új IP-t vagy második részt ide!
  • shaddam
    Inkább patchelnék
  • TDC Geronimo
    EA Play moved to June 18
  • TDC Geronimo
    Rumor: Bloodborne remaster coming to PC and PS5 "soon", developed by Q Loc and Bluepoint Games

Better textures and models, better loading times and more QoL improvements

60 FPS, 4K, ultra-wide support
  • Evoluti0N
    Mindeközben a Cyberpunk 2077 megkapta az arab országokban a besorolást. Kíváncsi vagyok, h mennyit kellett változtatni a többi verzióhoz képest. A meleg szextől kezdve a nemi szerv testreszabásig.
  • shaddam
    Be kell hozni az araboknál kieső példányokat
  • Evoluti0N
    Európára írták, h többen előrendelték, mint a Pókembert ennyi idővel a megjelenése előtt, ami az egyik legjobban fogyó PS4 exkluzív volt.
  • TDC Geronimo
    "In Brazil, The Last of Us Part 2 has the biggest preorder numbers in PlayStation history, surpassing God of War."

Gondolom nem csak ott lesz ez így
  • Rage47
    Jó hát a base PS4 egy halál. A Slimem ahhoz képest tök jó.
  • darkSectorxxx #107537
    Tudom .:D
  • Voltan
    Ez NEM azt jelenti, hogy két év múlva fog megjelenni.
  • darkSectorxxx #107535
    Ezt laikusok nyelvén?
  • TDC Geronimo

Silent hill dev
  • mucsácsó
    nem véletlen lett jet black a PS4

nálam most be lell rakva átmenetileg némileg zártabb helyre... elkezdtem a COD WW2-t, 5 perc után azt hittem felrobban szerencsétlen masina.. :D
  • Evoluti0N
    Én is. Szerencsére elég jól elnyomja a PS4 zaját.
  • Rage47
    Én már csak fejhallgatóval játszom.
  • kutyakiki81
    First PS5 game pre-order
    Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2020.06.05. 12:33:07