status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Kipróbáltam a Mafia 3 Definitive Edition-t. A játéknak amúgy kétszer mentem neki a megjelenés után, pár hónap szünettel, mind a kétszer néhány óra játék után abbahagytam az elképesztő technikai igénytelensége miatt.

Jelentem, semmit sem változott. A Definitive Edition pusztán szemfényvesztés. Aki a játékban a bevilágítást csinálta, azt örökre el kéne tiltani a játékfejlesztéstől! A játékban HDR? Vicc, ebben semmilyen HDR sincs, pont ugyanolyan igénytelen az egész, mint volt. Lövöldözős részeknél leesik vagy 20-25 frame-re.

10 perc játékon belül történt, hogy előbb az egyik átvezetőbe befagyott a kép, de a felirat az ment rendesen a képen, de hang se volt alatta, majd miután az átvezető véget ért, ment tovább minden. Utána meg miközben repesztettem át a hídon, merevre fagyott a játék, kék halállal ki is lépett a dashboardra.

Hát ennyire definitive edition.

Komolyan mondom, nincs még egy másik iparág, ahol ennyire hülyére lehet venni következmény nélkül a vásárlókat. Ha ez egy másik termék lenne, egy autó, egy konyhai robotgép, vagy egy ütvefúró, már rég beperelték volna a 2K-t szándékos megtévesztés és hibás termék miatt.