status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"Olyan minőséget képvisel, melyet korábban nem láttunk (X360, PS3)'
Ilyen a Ryse, Forza 5, Killzone, Dead Rising 3, Infamous, WD, Wolfenstein stb... minden.
"pályatervezési, játékmechanikai megoldások, melyeket korábban megint csak nem láttunk"
Már mindent láttunk, a cső fpstől a hatalmas bejárható világokig ( sandbox, MMO ). Itt csak a kidolgozások részletességek fejlődnek mert több a powa.
"Nem nextgen játék az, ami minden elemében ugyanaz, mint a korábbi verzik, csak kicsit csinosabb köntösben"
Előbb írtad hogy teknóban mutat újat. Új animációs motor, új fizikai motor, új grafikai motor pl a sportjátékok esetében ( EA IGNITE motor ).
"húbameg, ez nem semmi volt! Ilyet még tényleg nem láttam az elmúlt 25-30 évben, amióta játszom."
Ryse ilyen volt, Forza 5 ilyen volt, hisz én ennél szebb TPS nézetű játékot még sosem láttam és szebb, részletesebb autós játékot sem alkotott még ember a földön ezen 2000+ éve alatt.
"hogy háromszoros áron vásároltam konzolt (mint amibe egy lastgen kerül), s melyhez nem 12 ezer, hanem 18 ezerért veszek játékot"
Vegyél 7 év múlva gépet és nem lesz 3szoros áron. Ha nem tetszik a játékok ára nem kell 1day megvenni, várjál 1 évet. 13ért vehetsz mindent Lájvon és PSNen is.