status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #10596 Olyan minőséget képvisel, melyet korábban nem láttunk (X360, PS3), mert egyrészt technológiailag nem volt lehetséges (látványvilág, glitchmentesség, stabil és magas framerate, nagyobb és minőségibb textúrák, nincs textúra popup, fejlettebb effektek stb.)
Másrészt pedig olyan játék- és pályatervezési, játékmechanikai megoldások, melyeket korábban megint csak nem láttunk, szintén a technológia korlátai miatt.
Nem nextgen játék az, ami minden elemében ugyanaz, mint a korábbi verzik, csak kicsit csinosabb köntösben (Pl. Battlefield, COD, AC, FIFA stb.)
De ha emberi oldalról közelítem meg, akkor valami olyasmi, hogy amikor felállok előle, akkor azt érezzem, hogy húbameg, ez nem semmi volt! Ilyet még tényleg nem láttam az elmúlt 25-30 évben, amióta játszom.
Ha pedig anyagi oldalról közelítem, nextgen az a játék, amiért nem érzem magam hülyének, hogy háromszoros áron vásároltam konzolt (mint amibe egy lastgen kerül), s melyhez nem 12 ezer, hanem 18 ezerért veszek játékot. Mert minden forintját megéri!
Egyelőre ezt, egyetlen cím se nyújtja.