status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mifaszról bezsélsz? Milyen figyelem? Kettőnk közül te parádézol!
SOHA a kurva életbe nem kellett figyelem semmire, senkitől.
Nem tudom honnan a faszból mersz te ilyeneket írkálni nekem, mert ezekszerint kurvára nem ismersz, ami szomorú egy kicsit.
Én max ahogy más átlag játékos poénkodok, vagy ha mutatok valamit, eredményt stb az egy egészséges kis öröm, ha sikerül valami egy trófea, vagy végigjátszani valamit, valahogy.
Ennyi erővel a net 99% ilyen.
A kibaszott tv-d is sok embert érdekel gondolom. Amikor fröcsögsz. légyszíves tisztelj már meg annyival amennyivel én titeket. Kösz.
Hogy megismerj.
MEGVETTEM VOLNA, ha nem akkor nem nézem a deluxe opciókat hanem leszarom.
KÉRDEZD meg Antit mielőtt engem lekezelően kritizálsz, mert nincs jogod parasztnak lenni, nem bántottalak egyszer sem, az hogy te itt irányítani akarsz, azt otthon tartsd 4 fal közt.
Megvezsem a Tsusimát is Deluxe-ba, ha szeretnéd tudni.
Megvettem vagy 30-40 deluxe játékot az elmúlt pár évben, ha nem tudnád. a Resi 2-őt deluxe-ba vettem 3 platformra is.
Mielőtt eltaposnál kicsit ismerj már meg, ne légy előítéletes.
De nem muszáj megismerni, csak ha követnéd PONTOSAN amiket szerinted írok feltünősködésnek, akkor ezt is tudnád mennyiszed fizetek tartalmakért. DELUXE-ba.
Én azt hittem sokszor tolerálsz embereket akik nem olyanok mint te de nem is gonosz patkányok, ahogy te kezeled őket, megbántazs embereket.
Leszarja mindenki mennyire vagy agyas, a stílusod paraszt!
Remélem ezekután kicsit odafigyelsz. Ha valamiben igazad van elnézést szoktam kérni, most nem, de bízom benne hogy tudsz kicsit erre figyelni , nem hiányzik nekem hogy bárkivel rosszba legyek, mert van elég gondja így is az embereknek hogy ezt kelljen elviselnem, de ha kell letöröltetem a faszra a profilomat, nem gond.
Nem kell a seggem nyalni, csak a minimális tisztelet, amit vagy 1000 szer kértem tőletek. mert én is tartom magam , persze addig míg azt látom, hogy bármi jogos kérés van felém vagy kritika.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 10:31:38