PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
DA3-mal semmi gond nem volt szerintem, bár tény, hogy az open world feladatok ismétlődőek voltak, és élettel sem igazán sikerült megtölteni a világot. De a combat meg a sztori nekem viszonylag tetszett. Én elvoltam az Andromeda-val is, persze nyilván nem érnek fel ezek a régi játékaik szintjéhez, de még mindig jobb volt, mint az Anthem féle totál zsákutca.

Egyébként az EA rebesgette, hogy elkészülhet egy KotOR 3, és nem feltétlenül a BioWare készítené.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az utóbbi játékaik alapján mindenki jobban járna egy 3. kotorral. Persze csak akkor, ha nem csinálnak abból is open worldöt, ahogy a DA és a ME utolsó két részével tették. Semmi bajom nekem az open worlddel amúgy, ha olyanok készítik, akik jók benne. Sok kedvenc játékom open world. Amúgy nem muszáj nekem, h egy újabb kotor készüljön. Jöhet tőlük tök új IP, csak akkor legyen valami hasonló, mint a régebbi játékaik (DAI előttiek). Vagy vegyenek fel olyan embereket, akiknek van tapasztalata open worldben. CDPR-nek összejött az open world a Witcher 3-mal, pedig előtte nem csináltak ilyent. Guerillának is a Horizonnal. Bioware-nek meg sikerült két offline MMO-t összehozniuk a ME és a DA legújabb iterációival.
Kandurex
Ezek már a büdös életbe nem kezdenek bele egy 3. kotor-ba... és talán ez nem is olyan nagy baj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Térjen vissza a Bioware az eredeti recepthez és készítsenek azzal valamit. Az Anthem bemutatta, h a looter shooter sem, a ME Andromeda és a DA Inquisition pedig, h az open world sem nekik való. Térjenek vissza a KotOR, Mass Effect trilógia, DA Origins-féle RPG-kre és az utóbbi pár évet megbocsájtom nekik. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.02.10. 20:59:38
TDC Geronimo
Hát teljes revampal igen. Elvileg valami olyasmire készülnek. Persze ez majd kiderül mennyire sikerül

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
meg lehet ezt még menteni? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Anthem 2.0?

Úgy néz ki igazak voltak a pletykák bár csodát nem várok. Mindenesetre PS5ön visszanézek, ha ez kijön

Ja arra is gondoltam!:)
TDC Geronimo
Szerintem jobban jarsz ha skippeled azt a kampanyt :d

Na profi!
De még este le is kell töltenem.

Kampányt letolom de most nem szenvedek veteránon vele mint CoD-nál!Kicsit átélem a sztorit és go Multi:)
mucsácsó
attól függ, miben :)
Conquestben biztos, mert a Ground War valahogy MW-ben nem az igazi szvsz a mai napig - de minden másban (szerintem) a COD felé billen a mérleg, főleg ha gunplayről beszélünk :)
Ulthanito
Szerintem sokkal jobb.

PS5 II PSVR

Ja holnap megveszem BF5-öt,nagyon kedvet kaptam ahoz is!
Néztem összehasonlító videot CoD MW vs BF5 hát utóbbiba a fizika nem gyenge.Nem tudom a multi milyen de ha van olyan jó mint CoD MW akkor főnyeremény most nekem;)
CoD MW elég HC konzolra.Pc-n igen max Tarkov meg Squad üti de nem tartalomban!

Nem hiába nevezik CoD-ot HC játékként akik nyomják Tarkovot.

Én most végeztem szezon 1-el CoD-ban(legendary rang meglett,holnapután jön szezon 2) hát rohadt jó volt!Ebbe beletettem többszáz órát 2 hónap alatt Tarkovba meg max 200-at úgy hogy megvan évek óta:D
TDC Geronimo
Amit sajnálok, hogy PSre olyan játékokat nem kapunk, mint az escape from tarkov pl. Bár Hunt jön 9 nap múlva, talán az lesz a legegyedibb és leghardcorebb fps konzolon.

mucsácsó
nekem solid skip, cseppet sem mozgat meg :(
én biztos nem csinálnék semmit benne, se erő, se kreativitás nem lenne hozzá - amiket meg mások csináltak, azok max 1-1 kipróbálás erejéig kötne le, utána biztosan nem.. modokat is gyűlölöm, sosem tudtam komolyan venni őket:D

ha meg valami _TÉNYLEG_ annyira jó volt, és sokaknak átjött, az a történelem során is mindig átlakult egy teljes játékká - lásd: CS, DOTA, stb... majd akkor ráérek foglalkozni vele:)
TDC Geronimo
Én csak mások dolgait nézegettem, de mint írtam fura a fizika mindenhol. Súlytalan, ilyen volt LBP játékuk is

Rage47
nem béna/nehéz a kontrolleres irányítás?
TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/OBPerxMfLvI

TDC Geronimo
én betat toltam anno

Rage47
sztem brutál dolgokat fognak alkotni benne, vannak időmilliomos nagyon kreatív emberek :D

én is gondolkodom a day1-en, kár, hogy nincs demo
TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/Ve3leZXqQSw

TDC Geronimo
Bár jobban belegondolva most a nagy semmi közepette lehet behúzom day 1 mégis :D

Arra leszek kíváncsi mennyi idő kell, amire rendes játékok jönnek majd nem csak ilyen minidemok
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.02.09. 19:40:21

TDC Geronimo
Nem tudom nekem elég vegyes. Egyfelől tetszik az, hogy mennyi mindent tudnak benne készíteni az emberek, de én biztos nem állok neki semminek, mert nincs hozzá nagy tehetségem :D

A másik meg a súlytalan fizika, ami az összes játékban jelen van, amit vele készítenek. Majd PS5re olcsóbban biztos behúzom viszont később, mert már most is vannak elmebeteg dolgok

TDC Geronimo
Egyszer én is ráuntam a combatra, de pár nap múlva folytattam és nagyon nem bántam meg. A csodálatos világ, karakterek, zene és a story megérte

n000rbi
Én is nekimentem már háromszor, de lehet így a DS után teszek vele még egy utolsó próbát.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Hat pedig vetek kihagyni

mucsácsó
Wolcen (beta) 5 óra után: K U R V A J Ó! :D
lassan indul be, és néha sutának is éreztem az elején, de olyan level 15 után - itt már vannak azért új skillek - olyan hent megy már, mint az állat... :D

szerintem jó lesz ez, nagyon jól néz ki a játék, D4 nem hiszem, hogy nagyon szebb lesz ettől, PoE2 meg pláne nem :) és amúgyis sokára jönnek nagyon... :(

nehéz meghatározni, hogy melyik ARPG-re hasonlít legjobban, mert ez egy ilyen D2-D3-TitanQuest-PoE turmix :)

azért van még 1-2 hiányosság és pótolnivaló, és a story is egész érdektelen nyilván - viszont ha az Act1 szintjét tudja tartani végig, és fasza endgame is lesz és jön új content idővel, akkor büszkén feliratkozhat a többi nevesebb ARPG mellé :)

akinek tetszik a műfaj, az tegyen vele feltétlen egy próbát, nem fogja megbánni! :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.09. 17:35:13
Tatyla
Névnapomra ezt kértem :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
Dreams-t várja valaki szintén?
TBTPumpa
23 év:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
annyira unalmasnak tűnt nekem is mindig. sose érdekelt hogy kipróbáljam:)
Kandurex
Itt van a “pócon”, de a tutorialon nem jutok át. Ott kezdem el unni <#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TBTPumpa

TDC Geronimo
Én inkább megvárom POE2őt :)

mucsácsó
gondolom egyszer előbb-utóbb kijöhet konzolra is, ha úgy alakul, bár ahogy hallottam, ígyis kálvária volt nekik a fejlesztés PC-re :D

Tatyla
Kár hogy csak PC

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mephike
Már nézegetem pár hónapja én is. Nekem videók alapján nagyon tetszik.

mucsácsó
Ezt a Wolcent próbálta valaki, amíg earlyben volt? (jövő héten jön ki a full)

Elég ígéretesnek tűnik, szemezek vele nagyon, lehet Dio4-ig jó lesz csapkorászni vele..
Moby
A technológia nem teszi tehetségesség a tehetségteleneket. Ami RT nélkül szar, az RT-el is szar lesz. Csak majd egy kicsit másképp.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito

PS5 II PSVR

Ulthanito
//www.youtube.com/embed/0lUm519EnUw

PS5 II PSVR

Voltan
És még az FPS-t is megfelezték! :D OK, azt azért el kell ismerni, hogy a Control minden RT effektet bekapcsolva igen brutálisan néz ki, ott megmutattak mindent, amit ez a tech jelenleg tud. Más kérdés, hogy van olyan rész, ahol 1080p-n egy i79700k-val, 2080 Superrel igen határozottan befigyel az FPS 30 alá :D Szóval a játék nagy részében inkább felejtő.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Én abba reménykedek, hogy nem csaka abban az 1-2 stílusban, hanem rpg-kben és nyitottabb játékokban is. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Azért ingame nem full ilyenek az arcok tudtommal. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Nóti az mindig egy gennel előrébb jár :'D
persze az már más kérdés, hogy ezt miért csak szinte nekik egyedül sikerül így... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.07. 22:14:24
TBTPumpa
<#szeret>

Jogos :) Mondjuk így talán kapunk emberszerű arcokat több fejlesztőcsapattól is úgy általánosabban és nem csak attól az 1-2 igen tehetséges csapattól, akik eddig is megoldották ezt a feladatot.
Moby
Végre! Egy új korszak! Kapunk emberszerű arcokat, ami eddig nem volt lehetséges!

Adversus solem ne loquitor