status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Oh, boy. Akkor elmondom, honnan jövök, hogy legyen kontextus: a ND minden játékát zseniálisnak tartom. Számomra a CDPR szintjén vannak (voltak), mint fejlesztők. Az ugrubugri platformerüket leszámíva, az összes játékukat első nap megvettem. Kezdve PS3-on U1, U2, U3. Aztán PS4 a Drake Collection remastereket. Mindet végig is vittem, van amelyik részt többször is. Most is fent van a PS4-emen a remaster. A TLOU év játéka volt, amikor megjelent nekem. A semmiből jött és fantasztikus volt, nem tudtam abbahagyni. A Left Behind dlc-t sokan támadták, hogy SJW agenda stb stb - faszság, kurva jó volt. Kicsit rövid, de nagyon jó, illeszkedett a történetbe, a világba. Az U4 év játéka, most vittem végig harmadszorra, ezúttal egy rakás cheat-et aktiválva, hogy feldobja az élményt és tökéletes még mindig. Sokan támadták a Nadine - Nate bunyó miatt, szerintem hülyeség, teljesen jó az a jelenet, semmi baj nincs vele. Azok közé tartozom, akik bármikor és bárhol megvédik a The Lost Legacyt. Kétszer vittem végig és csak azt sajnálom, hogy nem jön még hasonló. Sokan magyaráztak akkor baromságokat, hogy girl power meg férfigyűlölő meg leszbikus feszültség van Nadine meg Chloe között, de ez baromság. Semmi ilyen nincs, egy teljesen jó Uncharted játékot kaptunk.

Na, innen, az abszolút fanboy szemüveg mögül mondom azt, hogy húbazmeg. És nemcsak én, hanem a fél világ. Június végén visszatérünk erre és öszintén átbeszéljük majd. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik foggal-körömmel védik a szart is, csak nehogy be kelljen ismerniük, hogy rossz döntést hoztak, amikor megvették. Remélem te nem ilyen vagy és képes leszel objektíven beszélni a játékról.