PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
szarrágás 😞 nagyon nem tetszik, amit a SONY csinál - picit olyan érzésem van, hogy amúgy sehogy se állnak a PS5-tel illetve a rá való fejlesztésekkel - legalábbis nem az elvártak szerint halad a dolog -, és azért is nagy a kuss 😄 mint ahogy játékoknál szokott lenni, hogy csönd csönd, aztán egyszer csak jön a csúszás 😄

már rég a PS5-öt kéne promózniuk - és igen jó, értem én, hogy nem akarják szarba se hagyni azt a 108vagyhány millió PS4 tulajt se, de nyilván ez most még mindig arra megy ki, hogy megpörgessék és az utolsó centet is kisajtolják a PS4 bázisból - megágyazva majd a rá érkező Last of Us 2-nek meg Csucsimának - mégha majd futnak is ezek PS5-ön 😄 bár nyilván az a budget core gamert nem fogja érdekelni..

nyilván elkésve nincsenek még azért, de mostmár nagyon időszerű lenne legkésőbb március végéig valamit villantaniuk.. :\

biztos az is bennevan, hogy az MS lépéseit várja a SONY..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.12. 17:07:44
TDC Geronimo
Nagyon húzzák.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Fíldöpáör. Na akkor kapjátok már elő azt a ps5-öt!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Hát ennek nem tudom mi értelme, de tessék

TDC Geronimo
Lehet a héten vagy a következőn jön a cod MW BR. Állítólag standalone lesz meg f2p

n000rbi
Első alkalommal meg kell vele küzdeni, ilyen elbaszott pattintós megoldás. Kezd az első sarkoknál, ha ott lepattan, már nyert ügyed van. (de óvatosan, mert nem nehéz letörni a füleket 😊 )

Ulthanito
Lehet, hogy a csapkorászás ezen is segít. :-D

Amúgy szerintem nagyon ne feszegesd, ha nem akar lejönni.

PS5 II PSVR

TomStorm#6709347
darkSectorxxx
Jövöre tippelem.
Úgy fogalmaztak, hogy átdolgozzák, vagyis max talán elkezdhették, nem múltidőben beszéltek, biztos hónapokról beszélhetünk még.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.02.11. 23:29:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én is ezt akartam mondani, ebbe sok időt kell és lehet beleölni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nextgen launch előtt szerintem nemigen, de ha tényleg mindent átdolgoznak akkor 1+ év

Ez az Anthem Remake egyébként mikorra várható?
De megértelek am.mert tényleg nincs semmi és május végéig nekem nem is lesz már amit megveszek.
Most még behúzom Siege-et 2700-ért BF5 meg CoD mellé azt elleszek ezekkel még TLOU2-ig
Akkor nagyon unhatod magad😄
TDC Geronimo
Egyre jobban szemezek vele, mivel eléggé unom magam mostanában, ha játékokról van szó. Meg aztán ez jó lesz PS5re is

mucsácsó
igen, pécén - bár mostanában nagyon keveset toltam, voltaképpen a S1-ben kb lófaszt se, level 80-90 között voltam asszem 😄
mi is az Acti accod? felveszlek akkor PC-n 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.02.11. 21:59:20
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ja hogy te Pc-n tolod?Azért furcsálltam,hogy egyszer se láttalak online😄
Ööö vagyis Ps-en CoD-ot játszani nem láttalak mert nem vettél fel ingame😊
TDC Geronimo
Ja néztem patch notet alig van benne valami. Vicc hogy mennyire leszarják a patch rendszerüket egyes devek

mucsácsó
PC-n most indítottam, ott 67GB 😄DD elmebeteg...
és egy kurva szezonváltás csak, 1-2 újondsággal.. 😄
darkSectorxxx
Gondoltam kicsit kitisztítom a gépet, hogy ne kelljen full szétszedni az egészet.
De nekem itt a gép felső része nagyon nem akar lejönni, ennyire nehezen jön le vagy valamit rosszul csinálok?

Úgyhogy most nálam 3 game(CoD,BF5 és RDR2) csupán 500GB😄
200GB így a game
TDC Geronimo
lol ezek a patch méretek.

51GB a CoD Update ráadásul beteszik este 7-re lol
darkSectorxxx
Köszi! Ez télleg nem volt eddig még.

TDC Geronimo

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Melyik theme ez? Eddig nem volt store-on, vagy pedig volt csak nem free?

Ez nagyon jó!Thx
n000rbi
Visszanéztem, Spiderman, Detroit pörgött akkriban, utána meg jött mindig valami új.

TDC Geronimo
új last of us 2 theme

Americas: 4FMP-BBNM-J5L3
Europe/AU/NZ/Russia/Middle East/Africa/India: 9DEK-PKNG-N445

TDC Geronimo
<#wow2>

n000rbi
Nem ám 😊

TDC Geronimo
Miért te még azt se toltad?

n000rbi
<sóhajt> Behúztam digitálisan az RDR2-t <#nemtudom>

Rage47
sztem a Kotor 2 jobb volt és azt sem a Bioware csinálta, úgyhogy hajrá 😄
Kongy
DA3-mal semmi gond nem volt szerintem, bár tény, hogy az open world feladatok ismétlődőek voltak, és élettel sem igazán sikerült megtölteni a világot. De a combat meg a sztori nekem viszonylag tetszett. Én elvoltam az Andromeda-val is, persze nyilván nem érnek fel ezek a régi játékaik szintjéhez, de még mindig jobb volt, mint az Anthem féle totál zsákutca.

Egyébként az EA rebesgette, hogy elkészülhet egy KotOR 3, és nem feltétlenül a BioWare készítené.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az utóbbi játékaik alapján mindenki jobban járna egy 3. kotorral. Persze csak akkor, ha nem csinálnak abból is open worldöt, ahogy a DA és a ME utolsó két részével tették. Semmi bajom nekem az open worlddel amúgy, ha olyanok készítik, akik jók benne. Sok kedvenc játékom open world. Amúgy nem muszáj nekem, h egy újabb kotor készüljön. Jöhet tőlük tök új IP, csak akkor legyen valami hasonló, mint a régebbi játékaik (DAI előttiek). Vagy vegyenek fel olyan embereket, akiknek van tapasztalata open worldben. CDPR-nek összejött az open world a Witcher 3-mal, pedig előtte nem csináltak ilyent. Guerillának is a Horizonnal. Bioware-nek meg sikerült két offline MMO-t összehozniuk a ME és a DA legújabb iterációival.
Kandurex
Ezek már a büdös életbe nem kezdenek bele egy 3. kotor-ba... és talán ez nem is olyan nagy baj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Térjen vissza a Bioware az eredeti recepthez és készítsenek azzal valamit. Az Anthem bemutatta, h a looter shooter sem, a ME Andromeda és a DA Inquisition pedig, h az open world sem nekik való. Térjenek vissza a KotOR, Mass Effect trilógia, DA Origins-féle RPG-kre és az utóbbi pár évet megbocsájtom nekik. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.02.10. 20:59:38
TDC Geronimo
Hát teljes revampal igen. Elvileg valami olyasmire készülnek. Persze ez majd kiderül mennyire sikerül

Tikal
meg lehet ezt még menteni? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Anthem 2.0?

Úgy néz ki igazak voltak a pletykák bár csodát nem várok. Mindenesetre PS5ön visszanézek, ha ez kijön

Ja arra is gondoltam!😊
TDC Geronimo
Szerintem jobban jarsz ha skippeled azt a kampanyt :d

Na profi!
De még este le is kell töltenem.

Kampányt letolom de most nem szenvedek veteránon vele mint CoD-nál!Kicsit átélem a sztorit és go Multi😊
mucsácsó
attól függ, miben 😊
Conquestben biztos, mert a Ground War valahogy MW-ben nem az igazi szvsz a mai napig - de minden másban (szerintem) a COD felé billen a mérleg, főleg ha gunplayről beszélünk 😊
Ulthanito
Szerintem sokkal jobb.

PS5 II PSVR