status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha kárt okoztak neki, akkor gondolhatta úgy, hogy Ő is. Ha pofán vág valaki, én is pofán vágom. Ez a korrekt. Pontosan. Azok szokták erősen ellenezni az ilyent, akik szeretik ha a jót viszonozzák, de azt nem ha a rosszat is, mert van okuk tartani ettől... It is a fact.
Nem tudni milyen szituja volt és mennyi idő alatt milyen mélységekbe jutott, de el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol tényleges a munkaadó, maga a tulaj szivatta meg és ez jött ki az egészből. Mint lentebb írtam, egy cégnél ha vannak normális emberek és nekik bármi kára lenne vagy büntetőjogi törvény szeg az elítélendő.
Azt nem tudom, hogy feltörte-e bármit is vagy lopott stb. De pl. ha nála van volt az anyag és szivárogtatott az ebben az esetben szerintem nem lopás. Nem ipari titokról van szó, nem is kémkedésről, de nyilván polgári per és gatyája rámehet az NDA miatt.
Az biztos, hogy ilyenhez nagyon és hosszú-hosszú időn át kell vágni normális embert. Viszont, akkor meg hagyta magát ahelyett, hogy időben lépett volna elfelé. De ki tudja... Lehet akart, csak... Vannak ám nagyon szemét cégek. Ismerek olyant, ahol ha szépen válsz el, de a cég nem szeretné utána a HR jól megszívatja az dolgozót.
Sőt olyant is ahol még felmondáskor megmondják, hogy jól gondold meg, mert ez+az lesz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 20:35:59