status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Biztos írt alá NDA-t és éppen ezért hiszek neki és rengeteg másnak, hogy az ND visszaél a helyzettel és nem tartja be az ígéreteit a dolgozók felé (pl. nem fizeti ki amit aláírt stb.) Azért megsérteni az NDA-t, mert betartja a másik fél amit leszerződtek... értelmetlen lenne.
Az meg, hogy sokat dolgozik lehet úgy volt ám, megfizetik érte aztán mégsem. Valószínűleg én sem tennék máshogy megmondom őszintén.
Spoilerbe meg csak az tud belefutni, aki keresi. Mivel engem érdekelt a játék semmire sem kerestem rá, semmit sem nézetem meg ami kapcsolatos ezzel. Viszont most, hogy kikerült és sokak szerint nem jó a sztori csak rákerestem... Na így lehet belefutni. :D
Amit én megtudtam az a játékélményt szerintem nem befolyásolja és még lehetnek fordulatok. Sajnos azonban azok között vagyok, akiket a sztori ismeretében már annyira nem érdekel, mint eddig. És itt jön az, hogy köszönöm az emberkének. Lehet megspórolt nekem egy játékra való pénzt, mert így most nem lesz day 1. A végfelhasználót nézve is két oldala van az érmének.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 16:09:14